2777
2789
داداشتم عضو نی نی سایته؟ 

نه بابا خدا نکنه خدا به دور😬 با گوشیش سرچ کردم نی نی سایتو که با ایمیل خودم بیام نمیشد ارور میداد گفتم شاید مشکل از گوشیمه یا کاربریم بسته شد6

و دیگر هیچ...

نه بابا خدا نکنه خدا به دور😬 با گوشیش سرچ کردم نی نی سایتو که با ایمیل خودم بیام نمیشد ارور میداد گ ...

اگه کاربریت بسته شده باشه از هرجا بزنی بسته شده دیگه. خواستی غافلگیر کنی نی نی سایتو؟ 😂 😂 😂 😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کاربریت بسته شده باشه از هرجا بزنی بسته شده دیگه. خواستی غافلگیر کنی نی نی سایتو؟ 😂 😂 😂 😂&nb ...

نه آی پی گوشیو بعضی وقتا میبندن کلا با هر کاربری نمیتونی بیای خواستم وارد بشم دیدم اصلا اونجام نمیشد حالا شما زیاد درگیر نشو نصفه شبی😐😂

و دیگر هیچ...

فکر کردم قطع کاربری شدم با گوشی داداشمم امتحان کردم نشد😬

چرامنم همین فک کردم اخه ی تاپیک زدم باخودم گفتم قطع شم رفت😂

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
عزیزم میخوام گزارس بزنم میگه علت را بنویسید چ بنویسم اخه بلد نیستم

الهی بگردم ببخش به زحمت میندازمت... 

هیچی چندتا حرف پشت سر هم بنویس و تمام

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
نه آی پی گوشیو بعضی وقتا میبندن کلا با هر کاربری نمیتونی بیای خواستم وارد بشم دیدم اصلا اونجام نمیشد ...

😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

عزیزم چ جور میشه کاربری میترکه ؟؟

اگه تاپیک منشوری بزنی.. و

یا بحث سیاسی و مذهبی داشته باشی... 

مثلا من توی تاپیک یکی از کاربرا که درمورد تفاوت قانون ایران و سوئد بود... پست گذاشتم... وقتی سایت قفل شد فک کردم کاربریم ترکیده😶😶😶

اگه تاپیک منشوری بزنی.. و یا بحث سیاسی و مذهبی داشته باشی...  مثلا من توی تاپیک یکی از کاربرا ...

دقیقا منم فک کردم ترکیدم چون هر کاری میکردم ارور میداد رفتم تنظیمات گوگل رو قاطی پاتی کردم وقتی سایت درست شده بود کاربریم نبود نمیتونستم پست بزارم رفتم تنظیمات رو مثل اول کردم درست شد ترسیده بودم اخه تازه عضو شدم ذوق دارم خخخ  

میشه برام یه صلوات بفرستی 
دقیقا منم فک کردم ترکیدم چون هر کاری میکردم ارور میداد رفتم تنظیمات گوگل رو قاطی پاتی کردم وقتی سایت ...

حق داشتی😅