2777
2789
عنوان

اسراء٩٣دروغ مينويسه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 66 پست
بلاخره چند کیلویی دخترررر  راز موفقیتتم بگو 😅

الان که گیرم 

۷۰ داره منو میکشه لعنتییی😂😂😂

رژیم و ورزش و کل کل با مادرشوهری که معتقده من نباید لاغر بشم😅😅😅

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا هرتاپیکی که رفتم متوجه شدم استارترش همه ی واقعیت رونگفته و خیلی جاهاش خیالپردازی کرده حال ...

تاپیک های من چی خواهر؟ 😂😂😂همش راسته همش اطلاع رسانی ساعت پخش برنامه عصر جدیده. 😂

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
شما در جایگاهی نیستید که بخواید درباره نگرش من به آدما نسخه بپیچید❤

لاقل راجع ب خودم میتونم اظهار نظر کنم...لطفا خودتون و دروغگو خطاب کنید.....وصله خودتون و ب دیگران نچسبونید...وسلام

اتفاقا برای منم سوال شد.به نظرم دروغ نگفته یکجاهایی برای رد گمکنی اطلاعات غلط داده

شاید هم. اینم ممکنه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
تاپیک های من چی خواهر؟ 😂😂😂همش راسته همش اطلاع رسانی ساعت پخش برنامه عصر جدیده. 😂

عشقی تو😂😂😂😂❤خدایی اینجور تاپیکارونمیگم

ولی خب اینایی که میان داستان زندگی مینویسن و یسری مسائل جنسی و خیانت و دعوا و اینجورداستانا رو میگن من سریع متوجه میشم که یاداره کلا دروغ میگه،یا همه چیز رونمیگه و یه قسمتاییش خیالپردازیه

اون زمانم که همه سر اسم کاربر سیب ترش قسم میخوردن من گفتم دروغه،الان بعد چندماه به این نتیجه رسیدن که دروغه😂

❌👈🏻قبل از اینکه منو قضاوت کنی،از بی نقص بودنِ خودت مطمئن شو...👉🏻❌
عشقی تو😂😂😂😂❤خدایی اینجور تاپیکارونمیگم ولی خب اینایی که میان داستان زندگی مینویسن و یسری مسائل ...

😘😍

عشقی تو😂😂😂😂❤خدایی اینجور تاپیکارونمیگم ولی خب اینایی که میان داستان زندگی مینویسن و یسری مسائل ...

من اصلا نمی‌دونم چه جور یه نفرو که نه دیدیم نه میشناسیم؛روسرش قسم میخوریم؟!!

لاقل راجع ب خودم میتونم اظهار نظر کنم...لطفا خودتون و دروغگو خطاب کنید.....وصله خودتون و ب دیگران نچ ...

از قدیم میگن حرفو که بندازی زمین صاحبش ورش میداره😅

اینکه ازبین اینهمه کاربری که اومدن توی این تاپیک شما بهت برخورد جای بحث داره که من حوصلشو ندارم😂😂

خوشحال شدم از آشناییت

خوشحالترم میشم اگه دیگه ریپلایم نکنی😙😂❤

❌👈🏻قبل از اینکه منو قضاوت کنی،از بی نقص بودنِ خودت مطمئن شو...👉🏻❌

لی بازم میگم درک نمیکنم چرا کسی باید اینقدر وقت بذاره و داستان پردازی کنه که چی بشه اصلا من تقریبا اکثر تاپیکا رو باور میکنم چون واقعا برام قابل درک نیست که چرا یکی باید بیاد این همه دروغ ببافه خب آدم یه وقتایی واقعا نیاز به همدلی و همفکری داره که اینجا مطرح میکنه