2777
2789
عنوان

سشوار کشیدن مو

213 بازدید | 3 پست

بچه ها برا مهمونی آخر هفته می‌خوام موهامو لخت و شلاقی سشوار بکشم باید چیزی به مو بزنم که وز نشه و تا آخر همین طور لخت بمونه 

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
با سشوار که اونقدرا لخت نمی شه...می شه؟ با اتوی مو می شه. من قبل از هر دوی اینا اسپری ضد حرارت می ...

می‌خوام فقط وز نشه اسپری که جلو وز شدن رو نمیگیره میگیره؟

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌خوام فقط وز نشه اسپری که جلو وز شدن رو نمیگیره میگیره؟

نه ربطی به اون نداره. البته کرمش هم هست. ولی اونو من امتحان نکردم.

سشوار معمولا وز می کنه. ولی باز چند تا راه هست که کمتر وز بشه. آخرین آبکشی موهاتو با آب سرد بکن. کاملا سرد. نرم کننده یا ماسک مو بزن. به جای حوله با یه تی شرت تمیز خشک کن. مالش نده...فقط بپیچ دورشون.

برای سلامتی موهات بهتره صبر کنی کاملا خشک بشه، بعد حالت بدی...ولی برای قشنگ شدن و کمتر وز شدنش هر چی نم دارتر باشه بهتر می شه. دماش هم هر چی بیشتر باشه لخت تر می کنه. مواظب باش نسوزونی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!