2777
2789

۱۵سالم بود ازدواج کردم بچه بودم

اوایل عقدم با مادرشوهر و خواهر شوهرم نشسته بودیم ک عکس ی ماشین گرون خارجی تو تلویزیون نشون داد مادرشوهرمم گف خدا بده از این ماشینا

منم عقلم نمیکشید گفتم شتر در خواب بیند پنبه دانه(با خودم میگفتم ضرب المثله دیگ)

ی چپ چپی نگام کرد بعدم به شوهرم گفت..

یک بار دیگ ام با خواهر شوهرم داشتن چیزی پرتاب میکردن بهم از شوخی گفتم عه مث این بازی سگ و گربه ک چیزی پرتاب میکنن بهم

خیلی سعی کردم از اون دفعه چیزی نگم چون هر دفعه تر میزدم 

اگ شوهرم ی ادم افتضاح خانواده دوستی بود کتکه رو خورده بودم

😄😄😄😄

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ک انقدر سوتی میدی سمت خودتونم اینجوری هستی یا ن؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

من و خواهر شوهرم به فاصله یک ماه زایمان کردیم اون پسر من دختر. بعد شوهر من برام کادو یه جفت گوشواره گرفته بود آورد جلوی اونا داد بهم. ننش با حرص گفت خوبه والا پس اینجوریه دختر من باید سرویس کادو میگرفت پسر زاییده

منم خونسرد گفتم دختر شما چرا؟ شما باید برای دامادتون کادو بگیرین.اونه که پسر کاشته.  هر چی بکاری همونو درو میکنی...میخواست بمیره از ناراحتی...😁😁😁😁

میدونم ربطی به تاپیکت نداشت نمیدونم چرا یادش افتادم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

منم معنی سگ خورد رو نمیدونستم و بسیار اصرار میکردم ک اره ب خواهرشوهرم کمک کنید بابا ادم میگه سگ خورد اینم مال اون😕😕😕خداوکیلی شعورم کجا بود؟بدبخت مادرشوهرم با خندهومیگفت نه نگو نگو🤣

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡