2777
2789
عنوان

لیزر موزائد

211 بازدید | 40 پست

دوستان که تازگی لیزر رفتن میشه بگن کجا رفتن وراضی بودن یانه توروخدا هرکی رفته بگه من امروز رفتم کلینیک برکه ولی خیلی راضی نبودم الان موندم کجا برم هم خیلی تمیز باشه هم متخصص هم دستگاه خوب 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تهرانی بیمارستان رازی من هرکیو دیدم اینجا رازی بوده خودمم که خیلی هرکی هرجا رفته جواب نگرفته میاد اونجا دوست خودمم امروز دیدمش من بعد ۶جلسه صورتم اوکی شد اون ۷جلسه رفته تازه حالا امروز زائد تر شده دوباره باید بره

نتیجه لیزر همون ساعت و روز اول مشخص نمیشه، بزار یکی دو‌هفته بگذره بعد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اونایی ک رفتن لیزر بعد چنوقت در میاد ؟

من تا موقعی ک نوبت لیزر بعدم میشه خوبه اما وقتی ک مثلا از یک ماه بیشتر میشه سریع دوباره در میاد و فکر میکنم همون حالت قبلن

جلسه دوم لیزر رو رفتم فعلا

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

آره منم تو این مورد کمک میخوام.... هزینه هاش چه جوره؟ 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
اونایی ک رفتن لیزر بعد چنوقت در میاد ؟ من تا موقعی ک نوبت لیزر بعدم میشه خوبه اما وقتی ک مثلا از یک ...

خوب میشه منم بیکینی و زیر بعل تا جلسه سوم تقریبا همینجور بود ولی امروز که جلسه ۴بودم هم دردم خیلی کمتر بود چون نازک شده همم اصلا خیلی کمتر ازقبل شده هر به دوماه بدنو میرم واقعا این دوماه راحت بودم

دوستم بیمارستان رازی کار میکنه میگه هم خیلی گرونه هم دستگاهاش قدیمیه حالا منم موندم چی کار کنم امروز ...

نه منکه خیلی راضیم نتیجه ام گرفتم هرکیو میبینی از هرجا جواب نگرفته اومده رازی واقعا جواب گرفته