2777
2789

سلام دوستان 

کسی تجربه انجام لیزر تیرگی رو با دستگاه co2 فرکشنال یا دستگاه لیزر دیگه ای داره ؟ لطفا راهنمایی کنید 

من از کرم های زیادی استفاده کردم و میشه گفت تاثیرش عالی بوده ولی الان از کرم زدن خسته شدم و بخاطر شرایطم میخوام سریعتر تیرگی بدنم درمان شه

دوستان هرکس راه حلی داره اینجـا بگه 

نميدونم

يكي اينجا تاپيك زده بود ك برا روشن كردن رفته تيره شده

در ارزوي اين بود ك مث اولش بشه حداقل

دكترش گفته بود درستش ميكنم 

ولي دكتر ديگه رفته بود گفته خراب كرده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

اگر وزنت زیاده باید وزنت رو بیاری پایین

لیزر رو هم من نمیدونم

فعلن خودم دارم زینک اکساید میزنم ببینم چی میشه😂

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر وزنت زیاده باید وزنت رو بیاری پایین لیزر رو هم من نمیدونم فعلن خودم دارم زینک اکساید میزنم ببی ...

مگ ربطی داره ب پایین بالا بودن وزن ؟؟؟!!

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
مگ ربطی داره ب پایین بالا بودن وزن ؟؟؟!!

آره وقتی وزن زیاد باشه محل چین های بدن تیره میشه مثل کشاله یا زیر بغل

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
آره وقتی وزن زیاد باشه محل چین های بدن تیره میشه مثل کشاله یا زیر بغل

آها جالب بود نمیدونستم 

ممنونم ❤️

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛

درباره ی لیزر تحقیق کردم درحال حاضر بهتربن دستگاه ژولیته و دکتر بهمن پور کارشون تو این زمینه خوبه ولی من برام امکان پذیر نیست که تا تهران بیام 

پیش دکتر خودم رفتم دستگاه فرکشنال داشت گفت ی قسمتی رو تست میکنیم اگه روشن شد یعنی جواب میده اما امکانش هست تیره تر هم بشه ! که خوب میشه

میخوام بدونم کسی انجام داده که روشن بشه! ؟ چون لیزر خیلی به دستگاه و دکتر متخصص بستگی داره

اگر وزنت زیاده باید وزنت رو بیاری پایین لیزر رو هم من نمیدونم فعلن خودم دارم زینک اکساید میزنم ببی ...

نه من وزنم نرماله 

خیلی عرق سوز میشدم واس همین تیره شد

من زینک استفاده کردم 1 ماه تاثیری نداشت

زینک برای جلوگیری موثره 

نه من وزنم نرماله  خیلی عرق سوز میشدم واس همین تیره شد من زینک استفاده کردم 1 ماه تاثیری نداش ...

من عرق سوز نمیشدم کشاله ام هم تیره نیست خود اون ناحیه قسمت پایینیش تیره شده😔 کرمی استفاده کردی که جواب بده!؟ که اگه زینک جواب نداد برم سراغ اون

اگه فقط قسمت پایینش تیره است دنبال سفید کردنش نباش چون کاملا عادیه! ودر اصل باید تیره تر از بخش های دیگه باشه 

آره من ی سری کرم میشناسم که برای تیرگی خوب باشن ولی اون بخش زیاد روشن نمیشه چون بدن داره روند طبیعیشو ادامه میده 

2 روز پیش برای تست لیزر ی بخش کوچیکی از زیربغلم رفتم ! برای اولین بار بود از ی چیز جواب گرفته بودم و اون ی تیکه کاملا سفید شده 

البته من با لیزر فرکشنال انجام دادم و صد درصد ژولیت و...  باید قوی تر باشن 

من کلاس تکنسین داروخانه میرم

ی پماد تو کتاب بود ک پوستو ب کل سفید میکنه ولی جلو آفتاب قرار بگیری و ضدافتاب قوی نداشته باشی سرطان پوست میاره

ولی سفید میکنه و دیگ تیره نمیشه

من کلاس تکنسین داروخانه میرم ی پماد تو کتاب بود ک پوستو ب کل سفید میکنه ولی جلو آفتاب قرار بگیری و ...

چه کرمی هست که انقدر قویه ؟

بعد تا چند وقت نبتید در معرض نور آفتاب باشی ؟