2777
2789
عنوان

چه بدبختی و عذابی که نميشه به کسی م بگي 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست

عزیزم  دوتا راه داره یا برو بهداشت معایینه میکنه شامپوی شپش میده یا اسفند رو بگیر اسیاب کن بجوشون ابش رو بریز رو سرتون با حوله ببند بعد سه ساعت بشور دوبار همین کارو تکرار کن مرتب باید تاچند روز بذاری تا تنفسشون قطع شه و از بین برن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو شامپو مخصوص بگیر ازداروخونه

هفته ای ی باره دوهفنه بزن ک ازبین بره

موهای دخترتو اتوکن 

بالشت و ملخفه شال روسری همه چیو بشوز بااب داغ

بعدهم اسپری بزن ب تخت لباساش کل خونه

کلا ازبین میره

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

عزیزم اگه تو سرت داشته باشی شدیدا میخاره وقتی خارش نداری پس خیالت راحت سرت رو با تاید بشور و از داروخانه شامپو ضد شپش و شونه اش رو بخر

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

عزیزم شپش ربطی نداره به کثیفی یا تمیزی ، یه حشرست که راحت منتقل میشه ، شمام همه لباس ها و ملحفه ها رو بشورین و بزارین جلو آفتاب بمونه، سر هر سه تاتونم از شامپو های مخصوص بزنین تا اثری ازش نمونه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

عزیزم اصلا نترس

الان تنها چیزی که تو خونه داری اسپنده

دم کن با اب. بعد با ابش سرتو بشور. سر دخترتم همینطور

فایده نداره هیچکاری

تنها راهش اسپنده

ملحفه هاتون رو با اب ۶۰ درجه یا بیشتر با ماشین بشور. خیییییییییلی هم اتو بکش ملحفه هارو

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
فکر. کنم باید برین موهاتونو کوتاه کنین، من شنیدم شامپو مخصوص ضد شپش هست ولی نمیدونم خوبه یا نه

اصلا مو کوتاه کردن که راه نداره 

عروسی جاری م نزدیکه 

موهای خودم و دخترمم ینی بلند ه ها😭😭

هیچ
مردم حرف زیاد میزنن مخصوصا خانواده شوهر  اصلا ینی دوس ندارم بدونن

به اونا چه ربطی داره بخوای به ساز مردم برقصی که دیگه هیچی

پیچ اینستاگرامم برا دیدن لباس هام https://instagram.com/tenajon500 لوازم ارایشی به قیمت مناسب میخوای بهم درخواست بده تا اجناسی که میخوای با قیمت برات بفرستم ببینی 😍😍ایدی کانالم@niccei داخل تل برا لباس با قیمت خیلی مناسب ❤

ببرش دکتر شامپو بهش میده خوب میشه میگن ماهی یبار با تایید بشورن سراشونو زود خوب میشن

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
عزیزم اصلا نترس الان تنها چیزی که تو خونه داری اسپنده دم کن با اب. بعد با ابش سرتو بشور. سر دخترتم ...

مرسي عزیزم آره خوندم اینم 

بدبختی ماشین لباسشویی م آب گرمش خرابه 

با آب سرد جواب نميده؟ 

ميخوام عوض کنم پتو و بالشت و تا يه ماه که اوکی شه

هیچ