2777
2789
عنوان

لطفا هر کی میدونه جواب بده

109 بازدید | 14 پست

من دوست دارم تو یه خیریه ای، رایگان اموزش زبان بدم به بچه ها، شما میدونید کجای تهران یه همچین خیریه ای هست ؟ اصلا هست همچین جایی؟ من خودم غرب تهران هستم . ممنونم اگه بگید

عزیز دلم 

خیر ببینی

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اما در حد متوسط بلدم 

شما میدونی این خبر صحت داره یا غلطه شنیدم جدیدا کسایی میتونن برن تو موسسه ها تدریس کنن که مدرکشون از دانشگاست یعنی اونایی که تافل و اینا دارن نمیتونن تو موسسات خصوصی تدریس انجام بدن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
شما میدونی این خبر صحت داره یا غلطه شنیدم جدیدا کسایی میتونن برن تو موسسه ها تدریس کنن که مدرکشون از ...

البته خیلی سال هست که اینطوریه اما در مورد خیریه ها چیزی نشنیدم که حتما باید مدرک داشته باشند😞