2777
2789
عنوان

مصرف قرص

65 بازدید | 17 پست

مصرف یه بسته قرص ژلوفن تو دو روز خطرناکه؟!

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۶ ساعت میشه یکی خورد یعنی تو دو روز ۸ تا حالا تو دو تا اضافه خوردی چیزی نمیشه نگران نباش ولی واسه چی این همه خوردی دیگه هر دردی بود باید خوب میشد بعد خوردن یکی دو تا. مشکلت چیه؟

هر ۶ ساعت میشه یکی خورد یعنی تو دو روز ۸ تا حالا تو دو تا اضافه خوردی چیزی نمیشه نگران نباش ولی واسه ...

سرمای خیلی شدیدی خوردم دست و پام فلج شده انگار 

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره
سرمای خیلی شدیدی خوردم دست و پام فلج شده انگار 

خوب واسه سرماخوردن اصلا لازم نبود ژلوفن بخوری دختر گل، کلد استاپ خودش قویه برا سرماخوردگی اگه بدن درد و سردرد داری همون واسش خوبه چون استامینوفن ۵۰۰ داره توش کلا هم باید مدارا کنی تا دوره اش بگذره... بخور خیلی بده اب نمک قرقره گلو و بینی کن

خوب واسه سرماخوردن اصلا لازم نبود ژلوفن بخوری دختر گل، کلد استاپ خودش قویه برا سرماخوردگی اگه بدن در ...

ممنون بابت راهنماییت

زود خوب میشی😉

فداااات