2777
2789
عنوان

خدا منو نمیبینه اصلا..😢

275 بازدید | 36 پست

یکسال بیشتره که اقدامم.. تو این یکسال هر حرف و رفتاری که فکرشو بکنید دیدمو شنیدم.. تک تک اونا که حتی بعد منم ازدواج کردن تو این یکسال بچه دار شدن.. الان هرجا میرم هرکی یا بچه بغلشه یا بارداره و پزشو میده.. هرکس میبینتم میگه پس تو کی پس تو چی؟؟؟؟

تنبلی تخمدان دارم.. یکسال بی دارو اقدام کردم نشد بعدش یکماه لتروزول خالی خوردم‌ بازم نشد.. ماه قبل لتروزول خوردم با ۷ تا امپول بازم نشد.. اینماه رفتم دکترم گفت ی کیست ۴سانتی داری اینماه باید جلوگیری کنی اقدام نکنی تا ماه بعد..

خسسسسسسسسسته م.. خدا اصلا منو نمیبینه.. هیچکس قدر خودش نمیدونه چقد دارم شکنجه میشم.. چقد پیش شوهرم خجالت میکشم.. چقد داغونم از حرفای بقیه.. چقد حالم بده.. ولی نمیبینه منو.. نمیبینه..😢😢😢😢😢😢

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم غصه نخور ناشکری نکن خیلیاشرایط تورودارن منم خودم یکونیم ساله میخوام ولی هیچی...درکت میکنم ولی باید توکل داشته باشی و امیدوار باشی به دکترت ادامه بده انشالله ک بزودی زود یه نی نی خوشکل خدا بهت بده عزیزم

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

توهم قدر خودتو، آزادی، راحتی، هیچیه الانتو نداری...  کلاس برو سفر برو دورهمی. خوش بگذرون. هروقت صلاح دونست بهت میده. 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

عزيزم من ٧ساله ازد كردم

منم تنبلي شديد

اطرافيان من ك ديگه بچه هاشون ميرن كلاس اول 

ميدونم منم از شوهرم همش خجالت ميكشم 

خيلي حس بديه

عزيزم شمام وقتو تلف نكن 

اگه شريطشو داري يا لاپارا كن يا اي وي اف

عزیزدلم اینجوری نگو شاید یه چی هست باورکن من وقتی بچم سقط شد اه و ناله و مرگ اینا داشتم ولی چندماه بعدش ی مشکل بزرگی پیش اومد برام ک خداروشکر کردم بچه افتاد وگرنه باید میرفتم تو خیابونا دگ اینجوری نگو حکمتی هست اصلا

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

عزیزم نگران نباش،به موقعش نی نی میاد تو بغلت.

ارامش روحی روانی خودتونو حفظ کنید.استرس و غصه و ناامیدی سیستم بدنتو بیشتر به هم میریزه.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم صاحب خونه ما ۷سال بود بچه دارنمیشدن انواع درمانها مثل آی یو آی ...و طب سنتی و هرچی بگی کردند 

بعد فهمید شوهرش واریکوسل پنهان داره

۸ماه بعد عمل باردارشد الآنم بچه ش توی بغلشه ۲۰روزشه

بخدا این زن هرروز یه ساعت پیش من اشک می‌ریخت ...می‌خوام بگم خودتو اذیت نکن درمان داره صبرکن

عزیزم اینقد ناامید نباش مگه فقط تو اینطور هستی؟این مشکلات برای خیلیا هستش دکتر برو ایمانتم قوی کن مطمئن باش توم مادر میشی خواهر من بعد از نه سال تازه داره بچه دار میشه همه ی کسایی که همون سال ازدواج کردن بچه هاشون مدرسه میرن اونم مثل تو خیلی ناامید بود ولی بالاخره خدا کمکش کرد ایشالا توم مادر میشی

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

خواهر من دوسه سال بود باردار نمیشد،خودش و شوهرش پیش دکترا میرفتن و میگفتن همه چیتون نرمال و طبیعی هست و... تا بعد از دوسه سال یه دکتر تشخیص داد که تخمک هاش ضعیفه،درمان شد و بچه دار.

شماها هم صبور باشيد

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩