بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا همه الکیه،فقط خدا هر چقدرم علم پیشرفت کنه تا خدا نخواد نمیشه طرف رفته ivf کرده دو قلو پسر ولی ۷ ماهه سقط شدن و دفعه بعد ب طور عادی یه دخمل ناز حامله شده چون خواست خدا نبوده و تعیین جنسیت در هر صورت دخالت در کار خداست
اینا همه الکیه،فقط خدا هر چقدرم علم پیشرفت کنه تا خدا نخواد نمیشه طرف رفته ivf کرده دو قلو پسر ولی ۷ ...
خیلی ها هم از سر ناچاری و اینکه راهی ندارن ivf میکنن شما هم راحت دهنتو باز میکنی داستان سقط شدنو خواست خدا نبودنو میگی! از کدوم غار انلاین شدی اینجوری حرف میزنی؟ میدونی تو همین سایت چقد مادر وجود داره که الان با ivf باردارنو کلی سختی کشیدن تا به این بچه رسیدن بعد شما با کامنت به شدت منفی و ناراحت کننده ات ته دلشونو خالی میکنی؟ قبل از باز کردن دهنتون بهتر یکم عقلتونو بکار بندازین
خیلی ها هم از سر ناچاری و اینکه راهی ندارن ivf میکنن شما هم راحت دهنتو باز میکنی داستان سقط شدنو خوا ...
در بابت توهین هایی ک کردین خودم رو در حد بی شعور شما نمیدونم ک مثل خودتون جواب بدم اما در مورد دوم اینکه من نگفتم آی وی اف کار درستی نیست علم پیشرفت کرده و حتما باید یه روزی ناباروری کاملا از بین بره و همه این لذت خاص رو داشته باشن من منظورم این بود ک تعیین جنسیت ب این روش کار درستی نمیتونه باشه و باید بذاریم ب خواست خدا