2777
2789
عنوان

ادامه بدم یانه؟

359 بازدید | 37 پست

سلام دوستان.من امروز تونستم عضوشم.یک سوال دارم کمکم کنید.من دوسالی با اقایی اشناشدم.که اوایل خوب بود.اونقدی که مامانم هم بااشناشدن ما موافق بود.اما رفته رفته اخلاقای خاصش رو شد.منم ب دلیل اینکه دوسشداشتم همش تحمل میکردم.الان هم شکاکه هم بدبین هم عصبیو بددهن.محدودیت کامل از نظردرس و کاروحجاب.الان به اوج خودش رسیده.نه طاقت تموم کردن رو دارم نه ادامه دادن.چطوری ازوابستگیم کم کنم و ازاین رابطه بیرون بیام...

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

ازدواج کنی سر یه ماه همچین دلتو میزنه که بیا و ببین پس چه بهتر که الان تمومش کنی چون اونموقعه خیلی بدتر و سختتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور

اینجا اصلاااااا کمک نخواه!!! مخصوصا توی این موارد!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

فکر میکنی نمیتونی تموم کنی . این ادم تورو بیچاره میکنه . من جای تو باشم همین الان‌تموم میکنم. ۳ ماه دیگه میفهمی راحت شدی . خودت رو با چیزهای دیگه سرگرم کن . مثل آدم معتادی الان اولش سخته 

هفته ی پیش توی خیابون همه نوع فشی بهم داد و من فقط سکوت کردم.شب به دستوپام چنروز همش زنگ.گفتم میخواد عوض شه امانشد.قراربود ذهنیت منو درست کنه‌اما الان منم که باید خودمو بهش اثبات کنم.    

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟