2777
2789
عنوان

حلزون

| مشاهده متن کامل بحث + 7375 بازدید | 83 پست
واسه خودتون حلزون تراپی میکنید؟اخه قبلش باید یسری کارا انجام بشه مثل پاکسازی و اینجور چیزا

واسه خودم یه جلسه رفتم .قبل و بعدشم ماسک میزنم 

اگر مشتری بخاد و کارمو شروع کنم

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خودتون حلزون تراپی میکنید؟اخه قبلش باید یسری کارا انجام بشه مثل پاکسازی و اینجور چیزا

یه دفترچه نگهداری و طرز استفاده برامون همراه حلزونا می۴رسته و اینکه خودشونم هر روز تو پیج همه جوره توضیح میدن

من از پیجش خریدم دونه ای ۱۵ تومن بزرگا هم ۱۸ هستند دو سال هم قابل نگهداری تو خونه هستند چرا باید برم ...

خب اره اینم هست . ولی من ماسکای دیکه ای هم میزنم که سفت کننده صورت هستن 

شما برو یه آرایشگاه کار کن مطمن باش از۴۰ تومن بیشتر باید بگیری تو آرایشگاه بعدش یه پیج بزن شمارتو بده هر کس میخاد وقت بگیره بهت زنگ میزنه دیگه بهشون بگو تو آرایشگاه مثلا هزینش ۷۰ تومنه اگه بخاین تو خونه انجام میدم ۴۰ تومن اینجوری وقتی ببین تو آرایشگاه رفت و آمد داری بهت اطمینان میکنن میان مشتری خونت واسه اینکه هزینشون کمتره بیشتر میشن 

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
چجوریه  حلزونی که روی پوست یه نفره میزاری روی پوست یکی دیگه 🤔

هر کسی حلزون خودشو داره  بعد که استفاده میشن میرن قرنطیته تا نوبت بعدی و اینکا اسپری  ضد عفونی دارن 

شما برو یه آرایشگاه کار کن مطمن باش از۴۰ تومن بیشتر باید بگیری تو آرایشگاه بعدش یه پیج بزن شمارتو بد ...

ممنون عزیزم 

هر کسی حلزون خودشو داره  بعد که استفاده میشن میرن قرنطیته تا نوبت بعدی و اینکا اسپری  ضد ع ...

ای جانم قرنطینشونن میکنی 😍😍😍😅😅😅

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
واسه خودم یه جلسه رفتم .قبل و بعدشم ماسک میزنم  اگر مشتری بخاد و کارمو شروع کنم

بعدش اصلا ماسک نزن عزیزم ما تو سالن قبلش هم ماسک نمیزنیم همکار من تو عمان رفته دوره دیده کلا کار تخصصی پوست انجام میده

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏