خیلی سخته اینجوری مثلا یه قاشق رب به همه غذا زدیم همرو که خودمون نخوردیم قاطی پاتی میشه
دیگه لازم نیست خیلی دقیق باشه. یه قاشق رب که دیگه حساب کردن نداره. مواد اصلیشو حساب کنی کافیه. تقریبی می شه فهمید کالری کل غذا چقدره. و چقدر می شه خورد.
ربو مثال زدم.ممنونم فک کنم یه کم دیگه قلقش دستم میاد😘😘😘😘
منظور منم همین بود که خیلی حساسیت نشون نده دیگه. من مدتها کالری شماری می کردم. پیتزا درست می کردم. پاستا با انواع سس ها درست می کردم. منم خیلی دقیق نمی تونستم بشمرم...ولی همون کلی و تقریبیش هم موثر بود. زود عادت می کنی. خوبیش اینه که دیگه هم یادت نمی ره. کالری شماری تنها رژیمیه که خیلی راحت تا آخر عمر ادامه داده می شه و اگه کمی مواظب باشیم، برگشت نداره.