2777
2789

دبیرستان بودیم دبیر فیزیکمون خیلی سخت گیر بود هر کی درس رو بلد نمی شد آبرو ریزی راه مینداخت, یه بار اومد گفت از همه میخوام بپرسم منم که اصلا آمادگی شو نداشتم خودمو زدم به مریضی و گفتم گوشها و گلوم بدجور دردناک شده, بچه ها جیغ و اوار گفتن این اوریون گرفته و مثل جذامی ها از کلاس شوتم کردن بیرون و منم رفتم صفا😊

خسته تر از این حرفهام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عاشورا رفتم مدرسه مديرمون گفت وايي شبنم چرا با لاك اومدي مدرسه گفتم ببخشيد تورو خدا ديشب عروسي بوديم از شدن عصبانيت و جديت يهو پهن سالن شد زِد پشتم گفت برو دروغم نگو شب عاشورا كي عروسي ميگيره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

منم یه بار سر کلاس عربی صدام و خش دار کردم گفتم گلوم درد میکنه ازم نپرسید  

یه بارم حوصلمون سر رفته بود دست دوستمو گرفتم بردم گفتم این حالش بده الاناست که بالا بیاره ببرمش بیرون؟  اونم گفت ببر

تا آخر زنگ تو حیاط چرخیدیم

ولی آخرش فهمید  

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

من یه بار خودمو تو مدرسه زدم به غش بعد زنگ زدن مامانم مامانم میگه سکته کردم تا اومدم رسیدم مامانم که اومد بالاسرم خندم گرفت خندیدم از مامان جان کتک خوردم یک هفته هم اخراج😳

🍁🍂🧡