2777
2789

سلام دوستان،پسر من ٧ ماه و نيمشه،آخر هفته ميخوايم بريم سرعين،آب اونجا واسش ضرر داره؟يعني نميشه ببرمش آب گرم؟

چون گوگرد داره ميپرسم ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن یه سالشه ولی تجربه ای تو این زمینه ندارم من جای شما بودم نمیبردمش...

منم ميگم ضرر داره نبريمش مادرشوهرم اينا ميگن زود مياريمش بيرون،پسرمم حساسيتيه ميترسم حالش بد شه

مرسي پسر من حساسيت داره عيبي نداره؟

واجب نیس که عزیزم اونجا بالاخره محیط مرطوبه ممکنه ویروسی میکروبی چیزی باشه برا چی میخای واس خودت دردسر درست کنی حساسیتم داره دیگه بدتر 

واجب نیس که عزیزم اونجا بالاخره محیط مرطوبه ممکنه ویروسی میکروبی چیزی باشه برا چی میخای واس خودت درد ...

منم حساسم...ميگم برم واسه ٥ دقيقه بعدش حالش بد شه كلا سفر خراب ميشه،ولي هر چي ميگم ميگن نه هيچيش نميشه🙁

مرسي پسر من حساسيت داره عيبي نداره؟

اطلاعی در این مورد ندارم عزیزم.ولی کلا آب گرم چ گوگرد دار باشه چ نباشه تایم طولانی بچرو اذیت می‌کنه.دختر من یکسالش بود پوست پاش همیشه خشک میشد پوسته پوسته میشد بردم آب گرم خوب شد.سرعین آب گرمی ببر ک مثه استخرایی ک برا بچه ها هم دارن ببر اسماشو یادم نیست یادم اومد میگم بهت

اسماشون عجیبه یکم البته برا من ک زبون شیرین آذری رو بلد نیستم عجیبه😁 استخر پهنلو ببر اگه اشتباه نکنم این بود.اب گرم گاومیشگلی اگه اشتباه تلفظشو نگفته باشم سنتیه برا بچه مناسب نیست ولی من پهنلو بردم خیلی هم خوش گذشت نوبتی با مادر شوهرت بیرون از آب نگهش دارید تجربه خوبیه اگه یکم بزرگتر بود بهتر بود.

اسماشون عجیبه یکم البته برا من ک زبون شیرین آذری رو بلد نیستم عجیبه😁 استخر پهنلو ببر اگه اشتباه نکن ...

آره منم ميگم خيليم شيطونه اصلا تو بغلم به زور ميمونه همش موهامو ميكشه از سر و كولم بالا ميره اونجا هم ليزه ميترسم شوهرمم ميگه نميبرمش ،بخدا خيلي نگرانم حاضرم تو هتل بمونم ولي حالش بد نشه

آره منم ميگم خيليم شيطونه اصلا تو بغلم به زور ميمونه همش موهامو ميكشه از سر و كولم بالا ميره اونجا ه ...

خب اگه می‌ترسی و استرس داری نبر به استرسش نمی ارزه. اگه تایم زیادی سرعین هستین اگه پیشه شوهرت میمونه یه بار خودت تنها برو محیط رو ببین، میشه بردش یا نه بعد ببر