2777
2789

امروزیه خانومی رودیدم که میگفت لوپوس داره  بیست ویک سالشم بود.علائمی که گفت منم دارم یعنی منم لوپوس دارم؟؟؟؟

1-بدن درد

2-بی حسی دست وپا

3-خستگی 

4-لرزش بدن 

5-گرفتگی مفاصل 

6-فراموشی خفیف

7-معده درد وبعضی وقتا اسهال

8-خارش بدن مخصوصادست هاکه قرمزمیشه دونه ریزمیزنه 

9-سردرد

10-ریزش مو

11-یکم روی دست وپام وزنموبندازم گز گز میکنه

12-بعضی وقتاازدردپاهام ازخواب بیدارمیشم

13-به مدت یه ماه گردنم دوطرفش باکتف دست راستم گرفته بوددردشدیدداشت ودستم بی حس شده بود

این علائم رو بیشترمواقع دارم واسترس شدیدداشتم غیرازاینکه ادم خودخوریم هستم  مرگ برادرم داغونم کردتوروخدااگه چیزی میدونیدبگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این علائم ودارم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

برو دکتر این علایم میتونه نشانه بیماری های دیگه هم باشه

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
لوپوس چه جوری بیماریه؟

بدن به خودش حمله میکنه خیلی گسترده ام هستش واسه هرکی یجوره دختردایی همسرم داره زده بودبه کلیه وقلب وتمام بدنش بنده خداروجواب کردن امایه دکترفهمیدمریضیشوالان بهتر

این مریضی چندمدلیه الان اینی که من میگم بیشتربه سیستم عصبی مرکزی میخوره

نصف علائم بیماری ها مشترکه، خیلی هاشم از استرس هست. لوپوس بیماری خود ایمنیه. اونقدری  اذیت میکنه، که مجبور بشی بری دکتر. پس اگه در اون حد نبودی، جای نگرانی نیست

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

منم این علائم رو داشتم جز اسهال.. ولی آز دادم و پیگیر شدم کم خون بودم و کم کاری تیرویید داشتم، ضعیف شدن حافظه هم با قرص ب۱۲ خوب شد،با قرص تیرویید ریزش مو وخستگی و بی حالی خوب شد، کم خونی هم با قرص و خرما و.. خوب شد..

همه که عین هم نیستن..

برو آز بده ببین علت مشکلات تو از چیه

یه سوال سابقه خود بیمار پنداری داشتی؟ رو بدنت و علائمت حساسی؟ مظطربی؟

اره حساسم همش باخودم میگم چراسرم دردمیکنه چرابدن دردم مظطرب نمیدونم چندماه حالمونمیفهمم

لوپوس چه جوری بیماریه؟

یک بیماری خودایمنی است.یعنی بدن علیه خودش پادتن می سازه.وقتی فرد یک مدت تحت استرس و اضطراب باشه در صورتی که زمینه ژنتیکی داشته باشه.دچار این بیماری میشه.اصولا تحت نظر پزشک داروی کورتنی استفاده می کنن تا سیستم ایمن ی بدن غیر فعال بشه