همسر من تازگی بازنشسته شده و میخواهیم با پولی که بهش میدن یه ماشین خوب بخریم البته میخواستیم ثبت نام کنیم که سال بعد ماشین و تحویل بگیریم اما موفق نشدیم به نظرتون صبر کنیم تا ثبت نام بعدی یا دست دوم بخریم اصلا کسی دنا پلاس اتومات داره راضیه ازش .بیشتر روی اتومات اصرارداریم چون همسر با گردن دردی که داره دیگه نمیتونه دنده ای استفاده کنه اگه ماشین اتومات دیگه ای هم گرفتین و راضی هستین پیشنهاد بدید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتوماتش تازه برای اولین بار حدود دو هفته پیش عرضه شد برای تحویل سال دیگه. کسی فکر نکنم تا حالا اتومات دنا پلاس داشته. کلا رانندگی با اتومات خیلی خیلی راحته، اولش سخته، چون به دنده عادت دارید، بعد چند روز عادی میشه. ثبت نامش که راحت بود، تازه اول مرداد و شهریور آینده نداشت اما باز شد.
ما میخواستیم ثبت نام کنیم نمیدونم سایت و چه جوری باز کردن بستن موفق نشدیم بعد یکی گفت مثل اینکه تعداد محدود بوده فقط مدیران خودشون نوشتن حالا ما در به در دنبال یه ماشین اتومات دست دوم هستیم