2777
2789

برا نخودکی میگیرم برای یه حاجتم به طرز عجیبی بعد چن روز یادم میاد که روزای قبل نخوندم 😨😨😨 من کوچکترین چله ها رو و ذکرها رو یادم نمیره اما این انگار توفیقشو نمیدن بهم نمیدونم چرا کیا تجربه دارن؟؟؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیخ نخودکی یه ختم دیگه هم داره  از چهارشنبه شروع میشه به مدت یک هفته  توی نت بزن میاد&nb ...

دقیقا همینه الان دو بار شروع کردم وسطش یادم میره واقعا عجیبه من اهل فراموشی نیستم اصلا 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
اون ختمش که ۶ چهارشنبه بخونی و بعدی رو گرو نگه داری سخته آدم یادش بمونه 

نه این نبود 

چی هست چله آیت ... نخودکی

همونکه چهار شنبه 100 تا یا اباصالح ادرکنی پنج شنبه صد تا یا فاطمه ادرکنی تا چهارشنبه بعدش هر روز 100 تا ذکر من دو بار شروع کردم هر بار وسطش یادم رفت یه روز دو روز😢😥

من یادآور میذاشتم توی گوشیم 

من باورت نمیشه هر روز تمام چله ها یادم میمونه یه هفته ای هم همینطور اما یهو شوکه شدم امروز یادم اومد چهار شنبه شروع کرده بودم 

دوباره شروع کن  سر مزارشم بری عالیه

باید منتظر شم تا چهارشنبه 

من خیلی دورم از مشهد فک نکنمم بشه بتونم برم

من تا حالا نشنیدم چله .اصن این چله ها چی هستن ؟؟ کی اینارو تعیین میکنه.؟؟تو قران ک چنین چیزایی نیس تو مفاتیح هم فک نکنم باشع

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
باید منتظر شم تا چهارشنبه  من خیلی دورم از مشهد فک نکنمم بشه بتونم برم

منم برای یه حاجتم دقیقا یه ساله هر چله ای شرو میکنم نمیتونم تموم کنم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین