2777
2789
ارههههه اخه شاهد قبل شهرری هس،،چجوری باید از شهرری برم شاهد؟؟کل تهران ودور بزنم بامترو بعدا برسم ب ش ...

نه بابا سه ایستگاه یا دو ایستگاه فاصله اشونه با مترو دیگه 😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیتی که اره خوبه اما از نظر مسیر رفت و برگشت خدب نیست اصلا  بنظرم انتخابش نکن

اخه از مجبوری باید انتخاب کنم،،چونحقوق بددن کنکور دانشگاهای اون اطراف مث پرند ملارد صفادشت هشتگرد رباط کریم و اونجاها داره

عععع چ جالب😍😍😍😍

اره کوچه ۳۳ بودم ولی وقتی حامله شدم زده شدم از خونمون نمی تونستم توش بمونم اخر سر مامانم دید نمیشه به همسرم گفت بفروش بیا نزدیک خودمون اینک همش اینجاست😂😂😂اومدم اینور 

اللهم عجل لولیک الفرج
اخه بعد از مترو شهرری ک شاهد نیس جوانمرد و علی و اباد و اونجاهاس،،

حب شما باید برگردی بیای به سمت ایستگاه مترو حرم 

دو سمت داره دیگه مترو شما همیشه اونوری رفتی خبر از اینور نداری😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بابا سه ایستگاه یا دو ایستگاه فاصله اشونه با مترو دیگه 😐😐

البته اره از خط کهریزک باید برم نه تجریش😂😂اثرات پرمشغله بودنه،،،از شاهد تا یونی مسافتش چقدره ??

البته اره از خط کهریزک باید برم نه تجریش😂😂اثرات پرمشغله بودنه،،،از شاهد تا یونی مسافتش چقدره ??

😂😂😂

اره واقعا 

فک کنم ۴۰ دقیقه ای باشه با تاکسی 

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی عزیزمممم،،برگشت از یونی تا مترو  ون یا تاکسی داره ??

اتوبوس داره هن تا مترو صادقیه هم شاهد صادقیه همیشه شلوغه و دیر به دیر میاد مخصوصا اگه کلاسات تاین اخر باشه اما شاهد خوب بود هم زود میومذ هم خلوت

یه پول هنگفت باید کنار بزارم فقط برا کرایه،،😂😂😂

دقیقا

کرایه های اونجا زیادم هست 😁😁

اگه سرویس داشته باشه خیلی بهتره راحتترم هستی 

اللهم عجل لولیک الفرج