2777
2789
عنوان

کدومشون خوشگلتره؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق پسرتم  ماشالا خیلی نازه

بذاد بگن مهم نیست جوابشونو بده چطور دلشون میاد  

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

تو به بچه ات و نسل آینده یاد بده که انقدر پوچ و سطحی فکر نکنن و یاد بگیرن همه ی آدم ها قشنگن و مهم اخلاقشونه. مقایسه ی چهره ی دوتا آدم مخصوصا بچه واقعا کار اشتباهیه که خیلی وقتا ما انجام میدیم و امیدوارم اونا هم اینو متوجه بشن 

خدا جفتشون رو حفظ کنه 💓

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!
واااا.. چه مقایسه ی بیخودی میکنن خواهر شوهرت.. اولا پسرت خیلی نازه.. خدا بهت ببخشه دوما همسن نیستن.. ...

دقیقا منم تعجب میکنم از مقایسون

یه چیزایی دختر اونا داره ک پسر من نداره

یه چیزی پسر من داره ک دختر اونا نداره

ولی فقط شیرینی های اون ب چشمشان میاد 

من نمی گم اصلا ولی خیلی برام مهم نیست

ولی خب سوال شده بود برام واقعا

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡

پسر شما بهتره با این که دختر اصولا زیباتره گرچه اینطور نظر دادن درباره بچه ها درست نیس اصلا

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

وای منم اینقد بچمو با بچه های دیگه مقایسه کردن داااااغون شدم..   اعتماد بنفسم رفت زیر صفر

چرااخه؟😐

پسرعمه من توبچگیش قیافه خوبی نداشت ... الانشوببین مدل شده😐قیافه تغییرمیکنه

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

تو رو خدا ی وقت ناراحت نشی ک اینو میگم.بخدا عکس رو دیدم خیلی ذوق کردم.

ولی الان بغض کردم.دلم ی پسر بچه سالم میخواد.خیلی دوس دارم مامان شم.خیلی زیاااد

لطفا با قلب صافتون دعامون کنید

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه.الهی آمین

وای منم اینقد بچمو با بچه های دیگه مقایسه کردن داااااغون شدم..   اعتماد بنفسم رفت زیر صفر

چرا عزیزم تویی که باید اعتماد به نفست بالا باشه و به بچه ات هم اعتماد به نفس بدی بساز زندگیش رو عزیزم هیچ آدم زشتی وجود نداره جذاب ترین آدم هارو منش و رفتار و اعتقاداتشون مشخص میکنه پس اگه خوب تربیت بشه جزو بهترین هاست به شرطی که هردوتون اعتماد به نفس داشته باشین و خودتون رو باور کنید😘

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!