2777
2789
عنوان

کدومشون خوشگلتره؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم 😍😍خوشتیپم هس فندق.ماشالاه انصافا پسرت قشنگتره اونم ب عنوان پسر خیلی شبیه همن ولی بینی پسرت کوچولوتره ی خورده خوشگلتره خداحفطش کنه وهمچنین اون دختره نازو

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
ای جانم 😍😍خوشتیپم هس فندق.ماشالاه انصافا پسرت قشنگتره اونم ب عنوان پسر خیلی شبیه همن ولی بینی پسرت ...

ممنونم عزیز دلم لطف داری..

بنظر خودمم دوتامون خوشگل و ناز هستن من واقعا دختر خواهر شوهرمو دوست دارم و ب چشمم زیبای ولی متاسفانه با حرفشان باعث شدن ایلیا از دخترشان دور بشن

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡

نمیدونم چجور دلشون میاد اینو بگن

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    
نمیدونم چجور دلشون میاد اینو بگن

چی بگم والا مثلا دختر خواهر شوهر کلاس زبان انگلیسی میره خیلی خوب انگلیسی بلده دیگه یه جوری حرف میزنن ک انگار تو دنیا بچه بلد نیست مث دخترشان انگلیسی حرف بزنه کلا دنیارو فهماندن

اونوقت من پسرم با اینکه دوسال کوچیکتر الان تمام برنامه کودکارو حافظه با اینکه هنوز کامل حرف میزنه هم ب زبان فارسفارسی هم انگلیسی هم عربی

بخدا اگه من یبار تعریف پسرم و دادم

خودشون اومدن دیدن انقد ذوق کردن پدرشوهر و مادر شوهرم

اونوقت ی کلمه اگه از دهن خواهر شوهرام در اومد ولی کاملا مشخص بود کپ کردن

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡