سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 عنوان چیکار کنم؟ 70 بازدید | 4 پست سلام خانوما چیکار کنم که همه تاپیک هاو پست هام حذف شه؟؟؟؟؟خوندم پستی که گذاشتن رو اما نفهمیدم بی زحمت یه نفر خودمونی تر بگه قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤) 1398/04/01 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 بابا بیاید بگید تو روخدا قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 خوااااااااااهش میکنم قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 خیلی نامردید،یه نفر جواب منو بده قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 ای خدا منه بدبخت هم هستم یکی جوابم رو نمیده هااااااا قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)