2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42653 بازدید | 5877 پست
من وراهنمایی کنید دیگه چی بگیرم‌لباس مجلسی جدید بجز پیراهن

پیرهن که نمیخوای

کت سارافن که نمیخوای 

نظرت چیه لخت بری؟🤣🤣🤣🤣

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
من که تولدش امسال قبل محرمه باز سال بعد تا چندسال داخل محرم میشه شاید 7سالگیش بگیرم

چمدسالشونه بچه هات وخودت چندسالته عزیزم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه قرمز رو زو با مشکی دوس دارم و جذاب تره به نظرم  ولی خب با سفید هم خوب میشه😘

اره غک کنم با مشکی بهتره ،راستش شال سفیدهم زیاد به چهرم نمیاد و یکم رنگمو تیره میکنه اما سوهرم گفت با سفید بهتره برای محضر.

کلا من مانتو بلند میخاستم اما چیزقشنگی پیدانکردم..  

چه خوسرنگه جتما خوسمزه هم شده دستورش رو میتونی بفرستی

قربونت😘🤗

اره مزش هم خوبه ولییییی خب پوست هندونه که مزه نداره🤣🤣

اره غک کنم با مشکی بهتره ،راستش شال سفیدهم زیاد به چهرم نمیاد و یکم رنگمو تیره میکنه اما سوهرم گفت ب ...

عیب نداره اگه شال سفید مشکی داری بپوش

پیرهن که نمیخوای کت سارافن که نمیخوای  نظرت چیه لخت بری؟🤣🤣🤣🤣

نمیدونم اخه یه بلوز شلوارم میخوام دیدم ینفرداشت شیک بود ولی دقیقا نمیدونم چی بودن🤔🤔🤔🤔گیج شدم😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
الان دوست داری کوتاه بگیری لباس مجلسی رو یا بلند

بلند