2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42653 بازدید | 5877 پست
منم پنج ساله که گواهینامه دارم و تقریبا حرفه ای رانندگی میکنم

خوشبحالت دعاکن منم بگیرم شوهدم میگه توهیچوقت راننده نمیشی خخ

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه رانندگی کن زدی به جایی اشکال نداره

خودش هم میگه منم اولین بار خواستم رانندگی کنم خیلی میترسیدم میگفتم من رانندگی نتونم ولی الان چندساله عالیه

عزيزم مهم علاقته، اگر بخواي مطمئن باش ميتوني. ولي هيچوقت تحت تاثير نظرات منفي قرار نگير. منم هرچند همسرم مستقيم بهم نميگفت نميتوني اما تصورش اين بود كه نميتونم، اما يه روز (شش هفت ماه بعد گرفتن گواهينامه) خودم ماشينو برداشتم رفتم بعد به همسرم اطلاع دادم كه ماشينو بردم و خداروشكر تا الان هيييچ اتفاقي نيفتاده.

براي رسيدن به اهدافت، نظرات منفي رو نشنيده بگير❤️❤️

تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز❤️
شوهرم میگه رانندگی کن زدی به جایی اشکال نداره خودش هم میگه منم اولین بار خواستم رانندگی کنم خیلی می ...

وای وقتی شوهرت راضیه خوب بروبگیرماشینودیگه من ازخدامه شوهرم ماشبنوبده من بدم خونه مامانم خخ بااین وضعم ک توک دیگه بلدی

انقدر خوب تلاش كن كه جاي هيچ نظر منفي باقي نمونه😊

راستي مهساجون، من از اول تاپيك به شما يه حس خيييلي خوبي داشتم و دارم❤️

كم كامنت ميزارم ولي تاپيكو دنيال ميكنم

عزيزم مهم علاقته، اگر بخواي مطمئن باش ميتوني. ولي هيچوقت تحت تاثير نظرات منفي قرار نگير. منم هر ...

ن واسم مهم نیس هرچی خواست بگه 😎من عشق رانندگیم ولی هیچوقت ماشین بمن نمیرسه چون شوهرم یکسره ماشین دستشه میگه من دنده عقب بهت یادنمیدم اگه بدم بعدازظهرمیخوام ماشینومیگیری میری خخ 

انقدر خوب تلاش كن كه جاي هيچ نظر منفي باقي نمونه😊 راستي مهساجون، من از اول تاپيك به شما يه حس خييي ...

واقعا چراالان ۳نفرمیگن بهت حس خوب دارم پس چرا شوهرم‌اینارونمیکه ای بابا  مرسی بهم انرژی مثبت دادی 😘😘

واقعا چراالان ۳نفرمیگن بهت حس خوب دارم پس چرا شوهرم‌اینارونمیکه ای بابا  مرسی بهم انرژی مثبت دا ...

من از پيامهات صداقت دريافت ميكنم و حس خوبيه برام، مطمن باش انرژي مثبت ازت ميگيره، به نحوه ديگه اي بهت ميگه❤️❤️