2777
2789
عنوان

مهمان کثیف😷

1661 بازدید | 26 پست

سلام دوستان .چند روز پیش برام مهمان اومد .بعد خودشون با اصرار فراوان شروع کردن به ظرف شستن .بعد که از خونم رفتن چشمتون روز بد نبینه کل ظرفا کثیف بود و بوی بد می داد .شاید فکر کنید اغراق می کنم ولی واقعا بعضی از ظرف ها رو نشسته گذاشته بود بالا .حتی زیر آب هم نگرفته بود تمام غذاها بهش چسبیده بود .حالا بیایید یادم بدید چه جوری همچین آدمیو دیگه تو خونم راه ندم .چون بی دعوت هم میاد .سری بعد خواست بیاد چی بگم ک دیگه خونم نیاد😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد بگو مرسی خودم ظرفامو میشورم هیچجورم قبول نکن..بگو وسواس دارم خودم میشورم شما زحمت نیوفتید

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
کاش شسته بود کثیف بود .میگم حتی زیرآب هم نگرفته بود .با غذاهایی  که داخل بشقاب چسبیده بود گذاشت ...

خب همون چون ظرفات کثیف کردن نیان؟؟؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

کاش شسته بود کثیف بود .میگم حتی زیرآب هم نگرفته بود .با غذاهایی  که داخل بشقاب چسبیده بود گذاشت ...

کیه مهمونت

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

من یک سری مهمون اومد دوشب بودن کثیف بودن

وقتی رفتن فرشام دادم قالی شویی رو تشکیامم شستم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

اشتبااااااه ترین کار اینه ک مهمون میاد بزاری ظرف بشوره ولی بری مهمونی پاشی ظرف بشوری

😑😑😑😑😑

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️