2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی که تو مسافرت براتون افتاده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار ۸ سالم بود تو حرم امام رضا گم شدم. قبلش تو مسیر هتل به حرم ۲ تا بچه رو دیدم که کنار خیابون گد ...

پسرم 4 سالش بود رفتیم مشهد بازار رضا گم شد فقط نگم چی کشیدم. 2 ساعت و ربع دنبالش گشتیم 7 ماهه باردار بودم اخر از زور ناتوانی نشستم وسط بازار رضا ضجه زدم یا امام رضا پسرم و برگردون بهم .یه فروشنده خانم اومد بلندم کرد ده دقیقه نشد دیدم گوشیم زنگ خورد شوهرم بود گفت پیداشکردن بیا طبقه بالا بازار 6 اطلاعات اونجاس نمی دونم چطور رفتم دیدم پسرم بغل شوهرمه انکار دنیارو بهم دادن 😓😓😓😓

گذشتن از تو آسون نیس....

داشتیم با اتوبوس میرفتیم سمت مشهد ، از صندلی های اخر یه دختر خانوم که  اصلا حالش خوب نبود و رنگ به صورت نداشت تو کیسه نایلون بالا اورد. قشنگ کیسه رو دست دست کردنو رو دسته صندلی من اویزونش کردن😒

کیسه نایلون سر تا سر پر بود و حال بهم زن! اتوبوس هم توقف نمیکرد که حداقل برم بیرون چون خودمم عوق میزدم از بوی چندشش وقتی یادم میوفته حالم بد میشه😓😷

از این اتفاقا برای همتون آرزومندم😂😂

مغـرورها احـساسی ترند :))