2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی که تو مسافرت براتون افتاده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برعکس ته یه سفر عالی اتفاق افتاد که پریود شدم کل مسافرت از دماغم دراومد🙄😂

اینم خیلی بده 

اتفاقا من یه سفر زیارتی داشتم کلی رفتم دکتر دارو خوردم که پریم جابجا بشه ، همون راس ساعت همیشه پریود شدم خیلی بد بود راست می گی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

رفتیم بندر گناوه عید پارسال دقیقاااااا 1 ظهر اوج گرما رسیدم اونجا بچه هام دستشویی داشتن واااای صف توالت دو کیلومتر بود بعد از کلی التماس و خواهش که بچه کلیه درد داره و اینا اجازه دادن بریم جلو واااااای دستشویی پر پوشک خونی دقیقااااا تا خود کاسه توالت کف توالت که از این کانکسا بود کفش پر گل و لای بود 😤تو دستشوییش رو کاشی دیوار تا چند سانت خورده های مدفوع بود😤😤😤بوی افتضاح پسرم از بوی بد اورد بالا روم😓 

گذشتن از تو آسون نیس....
اینم خیلی بده  اتفاقا من یه سفر زیارتی داشتم کلی رفتم دکتر دارو خوردم که پریم جابجا بشه ، همون ...

من مامانم 3 روز مدینه بودنمون پریود شده بود😂

باید حالشو می‌دیدین😂😂😂

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

خواستم برم کربلا قرص خوردم پریود نشم .بر عکس همه ۱۴ روز رو که مسافرت بودم پریود شدم . نمیخوردم حداقل ۷ روزشو پربود میشدم تموم میشد. 

قرص رو نصفه ول کردم که پریود شم تموم شه ولی لک داشتم . میرفتم حرم  دو دقیقه یه بار باید وضو میگرفتم چون استحاصه بود 😑😐

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
رفتیم بندر گناوه عید پارسال دقیقاااااا 1 ظهر اوج گرما رسیدم اونجا بچه هام دستشویی داشتن واااای صف تو ...

چه جالب منم گناوه رفتم! دقیقا برای دستشویی تو کانکسه تو کوچه میرفتم اون موقع پولی بود و خلوت، خیلی هم تمیز بود ! الان چقدر داغون شده  

غصه نخور درست میشه.
چه جالب منم گناوه رفتم! دقیقا برای دستشویی تو کانکسه تو کوچه میرفتم اون موقع پولی بود و خلوت، خیلی ه ...

نه پولی نبود کانکس لب ساحل بود وااای افتضاح اصلا ادم حساسی نیستم اما انقدر اوضاع خراب بود های های گریه کردم

گذشتن از تو آسون نیس....

یه بار ۸ سالم بود تو حرم امام رضا گم شدم. قبلش تو مسیر هتل به حرم ۲ تا بچه رو دیدم که کنار خیابون گدایی میکردن بعد از مامانم پرسیدم مگه این بچه ها پدر و مادر ندارن که اینجان و گدایی میکنن مامانمم برای اینکه من دیگه تو حرم شیطنت نکنم بهم گف اینا با خانوادهاشون اومدن مشهد تو حرم گم شدن حالا کسی رو ندارن مجبورن گدایی کنن. وقتی تو حرم مامانمو گم کردم تمام مدت فکر میکردم دیگه برای همیشه خانوادم منو رها میکنن تا کنار اون بچه ها گدایی کنم و دیگه تنهای تنها شدم به قدری ترسیده بودمو گریه کرده بودم که بعد که مامانم اینا منو کنار یه خادم پیدا کرده بودن از شدت گریه داشتم خفه میشدم.همیشه به مامانم میگم اخه این چه حرفی بود به من زده بودی