2777
2789

دستشویی ها شیلنگ نداشت!  

پاشنه کفشم شکست!

7،8 سالم بود رفته بودیم مسافرت ، مامانم منو برد دستشویی  بعد منتظر بودم تا یه نفر بیاد بیرون ، چون همش پر بود! خلاصه، یه پیرزن از دستشویی اومد بیرون بعد دستاش خیلی خیس بود، قشنگ یه لبخند زد و دستشو کشید روی سرم!   مایع هم نزده بود! شما چه اتفاقی افتاده براتون؟

غصه نخور درست میشه.

رفتیم حج پریود شد دوتا بسته مفنامیک اسید خوردم تا قطع شد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستم کردم تو پاکت تهوع هواپیما درشو باز کنم معلوم شد قبلا یکی توش استفراغ کرده بوده 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اه چه پیرزن چندشی حالم بهم خورد. 

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

من پریودام سر ساعت و روز مشخص بود همیشه سابقه جلو عقبی اصلاااااا نداشتم 

اون موقع اصلا بچه نمی خواستم شمال بودیم ۳ روز عقب انداختم ، وحشتناکترین سفر زندگیم بود

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1