با کمال احترام با نظرتون اصلا موافق نیستم... بدترین خیانتی که در حق خودمون میکنیم اینه که این جمله رو بگیم : اونا مرد هستند و من زن و من به عنوان زن هیچ حقی ندارم باید زیر یوغ باشم.
من به لحاظ مذهبی و دینی اصلا ادم معتقد و مذهبی نیستم. اما اگر شما مسلمان هم باشید و مذهبی، قطعا میدونید ائمه و پیامبرا چه ارزشی برای زن قائل بودند و خود محمد (ص) با زن ستیزی و کشتار دختران چقدر مبارزه کرد.
دست کم میتونید توی خودتون این افکار قدیمی و اشتباه رو بریزید دور که جنس ظریف هیچ حقی نداره تو زندگی به جز چشم گفتن!
نمیدونم کدام شهر زندگی میکنید.
اما من تهران هستم. اینجا ممکن هست تا چندین سال قبل چنین تصوری رو زن های ما داشتن که هیچ حقی ندارند. اما الان وضعیت عوض شده چون خود زنها پیگیر حق و حقوق شون بودن. الان خیلی از خانمها اینجا خودشون از هزارتا مرد، مردتر هستند بسیاااار موفق به لحاظ جایگاه علمی و زندگی... زندگی هایی رو میبینم مردا حتی به لحاظ جایگاه شغلی و علمی از همسراشون پایین تر هستن و این باعث افتخاره...
چرا به چنین جایگاهی میرسند خانمها؟ چون خودشون در وهله اول قبول کردند که هیچی از اقایون کم ندارن و خیلی هم توانایی شون از اونها بیشتره... منتظر این نیستند که یکی خرجی ماهیانه رو با هزار و یک منت بیارن بهشون بدن... منتظر این نیستن اجازه بگیرند بابت هرچیز کوچیکی... توسری خور نیستند...
تو همین مجلس شورای اسلامی چندین نفر مسوول زن داریم؟
در وهله اول دنبال پیشرفت خودمون باید باشیم و رو پای خودمون باشیم که اقایون این تفکرات اشتباه رو تو ذهن پرورش ندند که اونا نباشند منو شما هم دیگه نمیتونیم زندگی کنیم!