2777
2789
عنوان

کیاخیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 45 پست
۲۷سالمه سخت برای یه لحظه است خدابرای هیچ بنده اش نخوادتازه خانواده شوهرم همچین پشتش وایسادن میگن وای ...

شما به لحاظ مالی مستقل هستید؟ دانشگاه رفتید بتونید شاغل باشید تو حوزه تحصیلتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اما خب بايد اينو قبول كنيم كه اونا مردن و ما يه زن...وقتي قبل از عقد ازمايش ميگيرن فقط از دختره از ...

حالا که دیگه گذشته

خودتونم اگاهانه انتخاب کردید

امیدوارم همیشه سر این انتخابتون بمونید

شما به لحاظ مالی مستقل هستید؟ دانشگاه رفتید بتونید شاغل باشید تو حوزه تحصیلتون؟

لیسانسم دوران نامزدی نذاشت برم سرکاربنشستم خونه کلادیدمنفی داره چون خودش هوس بازه فکرمیکنه تومحیط کارمردادنبال هوس بازین ازلحاظ مالی مستقل نیستم ازهمون میترسم کارخوبم پیدانمیکنم نامزدی کارخوبموول کردم ازهمینامیترسم البته خانوادم پشتمم امابازم میترسم 

فقط خدا❤️❤️❤️
ن اما خب بايد اينو قبول كنيم كه اونا مردن و ما يه زن...وقتي قبل از عقد ازمايش ميگيرن فقط از دختره از ...

با کمال احترام با نظرتون اصلا موافق نیستم... بدترین خیانتی که در حق خودمون میکنیم اینه که این جمله رو بگیم : اونا مرد هستند و من زن و من به عنوان زن هیچ حقی ندارم باید زیر یوغ باشم.
من به لحاظ مذهبی و دینی اصلا ادم معتقد و مذهبی نیستم. اما اگر شما مسلمان هم باشید و مذهبی، قطعا میدونید ائمه و پیامبرا چه ارزشی برای زن قائل بودند و خود محمد (ص) با زن ستیزی و کشتار دختران چقدر مبارزه کرد.
دست کم میتونید توی خودتون این افکار قدیمی و اشتباه رو بریزید دور که جنس ظریف هیچ حقی نداره تو زندگی به جز چشم گفتن!
نمیدونم کدام شهر زندگی میکنید. 

اما من تهران هستم. اینجا ممکن هست تا چندین سال قبل چنین تصوری رو زن های ما داشتن که هیچ حقی ندارند. اما الان وضعیت عوض شده چون خود زنها پیگیر حق و حقوق شون بودن. الان خیلی از خانمها اینجا خودشون از هزارتا مرد، مردتر هستند بسیاااار موفق به لحاظ جایگاه علمی و زندگی... زندگی هایی رو میبینم مردا حتی به لحاظ جایگاه شغلی و علمی از همسراشون پایین تر هستن و این باعث افتخاره... 

چرا به چنین جایگاهی میرسند خانمها؟ چون خودشون در وهله اول قبول کردند که هیچی از اقایون کم ندارن و خیلی هم توانایی شون از اونها بیشتره... منتظر این نیستند که یکی خرجی ماهیانه رو با هزار و یک منت بیارن بهشون بدن... منتظر این نیستن اجازه بگیرند بابت هرچیز کوچیکی... توسری خور نیستند... 

تو همین مجلس شورای اسلامی چندین نفر مسوول زن داریم؟

در وهله اول دنبال پیشرفت خودمون باید باشیم و رو پای خودمون باشیم که اقایون این تفکرات اشتباه رو تو ذهن پرورش ندند که اونا نباشند منو شما هم دیگه نمیتونیم زندگی کنیم!

لیسانسم دوران نامزدی نذاشت برم سرکاربنشستم خونه کلادیدمنفی داره چون خودش هوس بازه فکرمیکنه تومحیط کا ...

ترسیدن نداره عزیزم. وقتی لیسانس داری میتونی کار پیدا کنی و دراینده هم به لحاظ تحصیل پیشرفت کنی جایگاهی پیدا کنی همه حسرتش رو بخورن.. اولش سخته برات درک میکنم... اما دوره زمونه عوض شده... به خودت بها بده مگه چندبار به دنیا میای و زندگی میکنی؟ یه بار تو زندگی ریسک کن برای موفقیت خودت... 

کدام شهر هستی؟ فک میکنم تهران نیستی وگرنه این ترس اصلا توی ذهنت نبود... شهرهای دیگه اینجور افکار ترس همچنان وجود داره.

اتفاقاتهرانم ممنون بابت حرفات 

خب پس دختر خوب خودت دیدی شرایط اینجا و زندگی مردم رو از نزدیک..
ببین... یه چیزی بهت بگم... هیچکس به منو شما وقتی مردیم، کاپ افتخار نمیان بدن عجب زن صبوری که پای شوهر خیانتکارش موند! 

اینقققققققدر فرصتهای بهتری میشه داشت بعد از اتمام رسمی این زندگی *تمام شده*! خودت با خودت صادق باش... زن خیانتی ببینه، اون زندگی براش تمام شده است... فقط خودمون رو با هزار و یک بهانه گول میزنیم تا بمونیم تو اون زندگی.. چون میترسیم مردم پشت سرمون چی میگن!
مردم پشت سرمون حتی اگه خوشبخت عالم هم باشیم حرف مفت زیاد میزنن... 

تا اخر عمرت بخاطر حرف مفت و صدمن یه غاز مردم که زندگی خودشون پر از لجنه، به فنا نده.. برو دنبال چیزی که میخوای واقعا... فقط تلاش کن.... 

خب پس دختر خوب خودت دیدی شرایط اینجا و زندگی مردم رو از نزدیک.. ببین... یه چیزی بهت بگم... هیچکس به ...

مرسی واقعاحالم بهترشدامیدوارم هیچ زنی توزندکیش حال الان منونداشته باش

فقط خدا❤️❤️❤️
مرسی واقعاحالم بهترشدامیدوارم هیچ زنی توزندکیش حال الان منونداشته باش

ایشالا تمام زندگی ها با عشق و صداقت باشه...

اما امیدوارم اگر یک درصد تو زندگی احساس تحقیر و توهین به شخصیتمون میشه، کاری کنیم و تصمیمی بگیریم که به خودمون در وهله اول و بعد بقیه ثابت کنیم چنین رفتار و زندگی ای لیاقت ما نبوده و شایسته بهترین ها هستیم...

امیدوارم حس خوشی و لذت سراسر زندگیت رو فرابگیره عزیزم.

عاشقش بودم واونم باپیام های عاشقانه اش میگفت دوسم داره عشق قشنگی داشتم خالصو پاک رابطه مون درحد پیام ...

مگه چیه امتحان کنه. از روی علاقه زیاده. من با اینکه دوازده ساله ازدواج کردم هنوز گاهی ازینکارا میکنم. دلیلش که فقط  اعتماد نداشتن نیست. وقتی شوهرم پا نمی‌ده ذوق میکنم و بیشتر دوسش دارم. چقدر حساسی شما.