2777
2789
عنوان

بد سلیقه و شلخته ترین زنی که تو عمرتون دیدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 3336 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگو خواهر دلم خونه، آقا ما یه همکلاسی داشتیم بنده خدا خیلی بو میداد حتی نمیتونستی دو قدمی بهش نزدیک بشی چند بارم  به مامانش غیر مستقیم گفتم خاله یکم بیشتر به بچت توجه کن!

ولی مامانش فقط با یه لبخند گشاد نگاه میکرد و میگفت من هیچی براش کم نمیزارم! بچه ها از خنده سرخ شده بودن اما من همچنان گیج بودم یعنی مادرش با بچه ای که کنارش زندگی میکنه حتی  بوی بد بچشو حس نمیکنه؟

🙅😂😓

مغـرورها احـساسی ترند :))
نگو خواهر دلم خونه، آقا ما یه همکلاسی داشتیم بنده خدا خیلی بو میداد حتی نمیتونستی دو قدمی بهش نزدیک ...

اوه! راست میگیا واقعا جدی خانواده هاشون خفه نمیشن توو خونه  

غصه نخور درست میشه.
اوه! راست میگیا واقعا جدی خانواده هاشون خفه نمیشن توو خونه    

حالا این خوبه. وقتی رفته بودیم خونشون مامانش با دستش موهایی که به فرش چسبیده بودو جمع میکردو میریخت تو ظرف میوه خوری بعد برامون داخلش میوه میزاشت و میورد 😒😂

حالا دستش دردنکنه حداقل موهای تو ظرفو خالی میکردی 🙅😑

چطوری دوستین پس آخه

مگه شلخته ها دوستی ندارن

دوست من شلخته نیست ولی بی سلیقه و ضایع لباس میپوشه مثلا دستش پره انگشترای بدل زشته ۴ تا مینداره با النگهاسو بدل زشتتتتتت .یه بار دل به دریا زدم گفتم بهش اینا خوشگل نیستن زیاد اقلا یه دونه بنداز ولی بازم کار خودشو میکنه

شايد حال دلش خوب نيس قضاوتش ميكني چرا

چرا قضاوت؟   تاپیک زدم که از شلخته ترین زنای اطرافشون بگن! منم بدون هیچ اسمی از شلخته بودن دوستم گفتم، شما چرا ناراحت میشی عزیزم؟

غصه نخور درست میشه.
یعنی تو ظرف هم مو بود هم میوه مگه داریم

😒بله بعد میگفت خاله میوه بخور! اصن به عقل این خانوم شک میکردی ! ما هم میگفتیم ن میل نداریم😂😂😓 میخندید و میگفت به خاطر این موهاست؟ بعد میزد زیر خنده! اولش فکر کردیم دوربین مخفیه چیزیه !! ولی نه خانوداتا کلا به تمیزی و کثیفی اهمیتی نمیدادن 😂😂😂

من اسمشو نیاوردم عزیز دلم! از شلخته بازی های یه نفر گفتم! اگه بالای کامنتت ببینیکه ، بهشون گفتم اینق ...

عزیزم غیبت حتما لازم نیس اسم طرفو بیاری که ...غیبت میشه پشت سر کسی حرف بزنی ک  اون شخص بابت اون حرف ناراحت میشه .اصلا ب اینکه شما اسمشو بیاری یا نه ..یا اینکه ما بشناسیم یا نه ربطی نداره ...قربونت بشم ...میدونم ک نیتت این نبوده 

عزیزم غیبت حتما لازم نیس اسم طرفو بیاری که ...غیبت میشه پشت سر کسی حرف بزنی ک  اون شخص بابت اون ...

نهههه عزیزم خودش میدونه تاپیک زدمم ،اجازه ازش گرفتم! اصلا عین خیالش نیست، ناراحت نمیشه چون بار ها  دوستام رک بهش گفتن عطر بزن یا عطر بهش کادو میدن! براش موضوع عادی شده! خودشم میخنده میگه میدونم بو میدم!

غصه نخور درست میشه.