2777
2789
عنوان

بد سلیقه و شلخته ترین زنی که تو عمرتون دیدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 3336 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدیر مدرسه دبیرستانمون، همش چادر میذاشت یه ور چادرش افتاده بود زمین خاکی ، درز مقنعه روی لپش بود😁😁، موهای زاید داشت هر یک ماه میرفت آرایشگاه فرداییش ریشش درمیومد جوری که پدر دوستم اومده بود مدرسه به دوستم میگفت مدیرتون از من بیشتر ریش داره😄😄، آها همش هم بوی عرق میداد

شاید نداره لنتی😲😲😲😲😲   شوخی کردم،بعدش دیدم اسی گفته براس مانتو و عطر خریدن ولی نمیپوشه. ...

شاید! چون ازش یه خودکار میخوای اصلا نمیده چه برسه به دستمال کاغذی!!! ولی فکر کنم خسیسا برای خودشون خرج کننااا !!!

غصه نخور درست میشه.
شاید! چون ازش یه خودکار میخوای اصلا نمیده چه برسه به دستمال کاغذی!!! ولی فکر کنم خسیسا برای خودشون خ ...

نه خسیسا فقط جمع میکنن😁

به قول مادرشوهرم همیشه به خاهرشوهرم میگه نه خود خورم نه کسم بگنده مگستم😁😃 

ینی نه خودم میخورم نه میدم به کسی،بگنده مگس بخوره😁😃فک کنم معنیش اینه

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

این دوستت رگه هایی از اوتیسم و درخود ماندگی داره،ادمایی ک کلید می کنن رو ی لباس و هیچ وقت تغییر نمی دن اینا مشکل روانی دارن،منم تو دوران مدرسه می دیدم الان می دونم ب خاطر نوعی سندروم یا اوتیسم بوده،شلختگی ی نوع سندرومه واقعا دست خودشون نیست

اسی معلوم شد این شعرو مادرشوهرم  از خودش ساخته،الان شعر اصلیو پیدا کردم😂😂😂😂

نه خود خورد نه کس دهد،گنده کند به سگ دهد😂

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
مدیر مدرسه دبیرستانمون، همش چادر میذاشت یه ور چادرش افتاده بود زمین خاکی ، درز مقنعه روی لپش بود😁😁 ...

مثل معلم پرورشی من! دقیقااا مقنعش همینجوری کج و کوله، بعد جالب اینجاس هم ریش داشت ، هم سیبیل ! وقتی بوست میکرد ریشاش صورتتو اذیت میکرد! بنده خدا همیشه ماسک میزد! بعد الکی میگفت سرما خوردم. بچه های کلاس هم شیطون بودن هی بهش میگفتن خانوم ایشالا خوب شین!  

غصه نخور درست میشه.