2777
2789

سلام دوستان.الان عکسهای دستگاهی که قراره باهاش  لیزر کنم رو میزارم ببینین نمیدونین چه دستگاهیه و خوبه یانه

البته اینم بگم شهرمامدل دیگه ای نیست میخوام ببینم ارزش داره یانه

اگر میخواهی دروغ نشنوی اصراری برای شنیدن حقیقت مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایوده ب قوی ایه لیزر نیست من نرفتم ولی خب الکساندریت زودتر ج میده راضی دیدم ناراضی هم دیدم از دایود

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
عزیزم دستگاه دایود الکس رولی از همه بهتره

کاش توشهرمابود.امکانش روندارم که برا لیزر به شهردیگه ای برم میخواستم ببینم کسی تجربه ای بااین دستگاه نداره

دایوده ب قوی ایه لیزر نیست من نرفتم ولی خب الکساندریت زودتر ج میده راضی دیدم ناراضی هم دیدم از دایود

الان اینی که من عکسش روگذاشتم چه مدلیه

الان اینی که من عکسش روگذاشتم چه مدلیه

دایوده

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
بهم گفته ۱۰یا۱۲جلسه باید برم ولی نگرانم تاثیرنداشته باشه

به نظرم نرو حيف پول و وقت كه صرف كنى هر موقع تونستى برو شهر ديگه اى كه دستگاه الكس داشته باشه.وقتى برى ونتيجه نداشته باشه بيشتر دلت ميسوزه

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم
به نظرم نرو حيف پول و وقت كه صرف كنى هر موقع تونستى برو شهر ديگه اى كه دستگاه الكس داشته باشه.وقتى ب ...

دستگاه الکس چندجلسه ای جواب میده؟

دستگاه الکس چندجلسه ای جواب میده؟

کسی بادستگاه الکس لیزر نکرده؟میشه چندجلسه بااین دستگاه برم و چندجلسه بادستگاه الکس برم که نخوادیه شهردیگه زیادبرم؟