2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست رو کااااامل با کرم مرطوب کننده چرب کن، ته یک پلاستیک فریزر رو باز کن و دستت رو از داخلش رد کن بطوریکه از زیر النگوها هم رد بشه! بعد سروته پلاستیک رو بهم برسون و یواش یواش در بیار، واضح گفتم آیا؟🤔

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

یه تیکه پارچه جرسه از اینایی که لیزه زیر دامنا میگیرن بگیر دور مچت بعد روش نایلون محکم بپوش النگوهاتو از رو نایلونه رد کن دولاش کن بکشش از دستت بیرون

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

یا دستتو صابون بزن 

یا جوراب زنونه ساق دار بکن دستت 

بعد وقتی داری درش میاری النگو هم همراش در میاد

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

من ماه اول بارداریم خواستم درش بیارم ... نشد فقط دستمو زخم کرد جاش موند دستم روش 3تا لک قهوه ای موند متاسفانه ...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

سر پنجه ی جوراب پارازین،رو ببر بکن توی مچ دستت زیر النگو،مث آستین،بعد جوراب و که سرش بازه رو بکش رو النگو بده یه نفر برات بکشه بیرون،یعنی اون قسمتی مه حالت آستین روی مچت زیر النگوعه رو بکش رو النگو و بر عکس به سمت انگشتانت بکش بیرون،این کار و طلافروشا برای اینکه دستشون به زن نامحرم نخوره انجام میدن

دست رو کااااامل با کرم مرطوب کننده چرب کن، ته یک پلاستیک فریزر رو باز کن و دستت رو از داخلش رد کن بط ...

این روش امتحان کردم نمیشه فروشنده با همین روش شش تاشو دستم کرد زخم شد دستم الانم همون جایی که زخم شده بود دوباره کنده شد و خون میاد