2777
2789
عنوان

برای مرگم صلوات بفرستید

237 بازدید | 29 پست

بهترین دکتر معده تو اصفهان

دکتر شواخی و احمدیان و بحرینی رفتم خوبم نکردند

دوستان من از مهر تاحالا مشکل معده دارم قبل از عید گفتند از اعصاب دکتر اعصاب رفتم دو سری دارو اعصاب خوردم معدم بدتر شد بعد از عید اندوسکوپی و سی تی اسکن و سونو گرافی شدم گفتند معده مشکل فتق هیاتال، رفلاکس ۳، التهاب شدید دارم 

و گفتند اعصاب هم درگیره قرص معده و اعصاب خوردم حالم بدتر شد که بهتر نشدم بعد اومدم ازمایش دادم سطح هورمون کورتیزول پایینه برای این ازمایش امپول کورتون زدم یه مقدار بهتر شدم ولی دکتر اومد بهم قرص هیدروکورتیزون داد سه روز خوردم دارم میمیرم از سوزش معده و استفراغ و.... دیگه نخوردم و امپول بتامتازون زدم 

موندم من چمه ایا دکتر معده دیگه باید برم ایا مشکل معده دارم یا نه ایا مشکل الرژی معده ای دارم یا نه ایا مشکل هورمونی دارم یا نه 😢

به خدا خسته شدم دارم میمیرم دیگه ارزوم مرگه شاید با مرگ ارامش بگیرم

طب سنتی و طب اسلامی رفتم. خوبم نکردند طب مدرن هم رفتم. خوبم نکردند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید رودت باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دوستان میگم یه نفر بهم دکتر مهران رقاق را معرفی کرد ایا خوبه یا نه ایا مشکل معده دارم با نه ایا مشکل ...

دکتر مهدی غیور خیلی خوبه دیدم ک رفتن پیشش بدون ازمایش دردو تشخیص میداد ادرسشو سرچ کن ی جلسه بروپبشش ببین چی میگه گلم