یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
خودمم دو دل بودم عه پ اینطوریه باشه مرسی از راهنماییت
ن بابا اب دریا هیچ ضرری نداره
آب شور و تمیز هست
البته تاکید می کنم:
دریا
نه زباله دانی مثل خزر
اون که همش فاضلاب و کثافته
ولی اگه جنوب میری خصوصا قشم و کیش ابش فوق العاده س ضرری هم نداره
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اون که دریاچه اس شاید بخاطر همین باشه و شیرینه دریای جنوب خیلی برا عفونت خوبه
نه همه دریاچه ها ابشون خراب نیست،بخاطر الودگیه زباله ها،اب شیره ها،فضولات کارخونه ها و غیره.
برا همین میگم افتضاحه.پوشک بچه رو میندازن تو اب،پلاستیک فراوون،تو اب ادرار و مدفوع میکنن.رودخونه هایی که به دریا میریزه از شیرتبه های خونه ها و کلرخونه ها الودس.