2777
2789

دکتر بهم ۴۰ تا آمپول پروژسترون داد، ۲۵ تاشو که زدم گفت بقیشو نزن، ۲۵ تاش مونده، حیفه، کسی نیاز نداره بهش بدم؟ ساکن اصفهانم

دختر کوه نمک...دختر عزیزه...چشماشو میبنده...میخنده ریزه ریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پس بده ب داروخانه ای ک خریدی، بگو دکتر گفته دیگ نمیخواد بزنی. ازت پس میگیره

هیچ جا پس نمیگیرن، پرسیدم

اگه کسی واقعا نیاز داره و از لحاظ مالی مشکل داره مجانی میدم

آی وی اف کرده بودی؟

منم اینماه 40تا زدم آخرشم منفی.میکرو کرده بودم

یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی  اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭
دردت نگرفت

وااای امپول پروژسترون یکی دوساعت بعده اینکه میزنی خیلی دردناک میشه جای تزریق چون روغنی هست

منم‌دکتر ۵تا داده شبی یکی

لک بینی دارم اخه

اصلا نمیشه بشینم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
واسه چی این همه امپول داده بود 

زیر دلم و کمرم درد میکرد، ۱۵ تاشو که زدم کامل خوب شدم گفت نمیخواد دیگه بقیشو بزنی

هیچ جا پس نمیگیرن، پرسیدم

ببخشید تیکر بارداریتو الان توجه کردم.😃

یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی  اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭