2777
2789

سلام خانوما من دوبار سقط تو هفته 16 و 17 داشتم خود به خود گفتن تو بارداری بعدی باید سر کولاژ بشی خیلیییییییییی میترسم چون شنیدم با این حال بازم ممکنه سقط بشه کیا انجام دادن این عمل و ولی مشکلی نداشته واسشون ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عملشم زیاد سخت نیست من بیهوشی کامل بودم بعدشم دو سه ساعت بیمارستان موندم یعنی کلا شش صبح تا یک ظهر موندم اونجا‌

تا چهار روزم استراحت بیشتر داشتم 

البته من به یک دلیل دیگه ای هفت ماهگی سزارین شدم 

یعنی زایمان زودرس و درد اینا نگرفتم سزارین شدم بخاطر اینکه‌بچه خشکی افتاده بود

دختر دایی من انجام داد الان بچش ۷ ماهشه ولی استراحت مطلق بود خداروشکر جواب داد.بچه اولش اول هفت ماه به دنیا اومد چون خیلی نارس بود بعد ۴۰ روز فوت کرد .دومیم که رفته بود سرکلاژ دکتر گفته ۱ روز دیرتر اومده بودی کیسه ابت پاره شده بود 

من خونریزی شدید داشتم طول سرویکسمم ۲۶ بود  دیگه هفته سیزده سرکلاژ شدم و امپول پرولوتن و شیاف س ...

مشکلی پیش نیومد وقتی دوختی ؟خون ریزیت بند اومد؟فقط تا 6 ماهگی استفاده کردی؟استراحت مطلق بودی؟

مشکلی پیش نیومد وقتی دوختی ؟خون ریزیت بند اومد؟فقط تا 6 ماهگی استفاده کردی؟استراحت مطلق بودی؟

من تا پنج ماهگی خونریزی داشتم بعد که اون حل شد کیسه ابم ابش شدیدا کم شد 

من خیلی زیاااااد مشکل داشتم‌سر بارداری ولی چون خدا میخواست دخترم سالم بدنیا بیاد اومد.

همه چی دست خداست 

خیلی میترسم.چه داروهایی بهت دادن؟یعنی خیالم راحت باشه که دیگه میمونه؟

اره پناه بر خدا.

میمونه صد در صد فقط باید استراحت مطلق باشی دیگه

امپول و شیاف میداد که بچه سرجاش محکم وایسه نترس عزیزم توکل بر خدا 

من وقتی سزارین میشدم گفتم نخ سرکلاژ دارم همونجا بازش کرد نفهمیدم چیزی