2777
2789
عنوان

بچه ها من وقتی میرم خونه مادرشوهرم

997 بازدید | 78 پست

بچه ها وقتی میرفتم اونجااوایل چون از سفره جم کردن خوشم نمیاد سزیع بعدنهارمن ظرفاروشروع میکردم به شستن......دوتا خاهرسوهرمم میومدن کمک ولی جوگیربودم میگفتم شمابیارین تند تند من میشورم....تااینکه یکیشون حامله اس دیگه دس به سیاهو سفیدم نمیزنه یکیشم که ازاول دوروبرظرفانبود...حالا فک کنم عادت شده براشون تامیریم اونجا کلا ظرفای بعدنهارو میزارن برای من...حامله هه که از جاش تکون نمیخوره‌‌....هی میگه داره لگدمیزنه بچه ام‌..اون یکی دیگه ام ظرفارومیزاره جلوشیرآبو بعدشم میره اتاقش من باید بشورم.....شوهرمم اخرای ظرفامیاد میگه بدع من بشورم...که مثلا من ناراحت نشم...چون خیلی سرش غرزدم که چرامن بایدبشورم......بارها بهش گفتم باشوخی پیششون بگو چراهمه ظرفارزن من بایدبشوره اونم میگه من نمیگم نشور بیابشین نمیخادبشوری...منم که ماشالا بی زبونو کم رو...چیکارکنم روهمین دلم نمیخاد برم خونشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از همون اولش ظرف نشستم اونجا البته الحمدالله من رو دعوت نمیکنن😔بدون دعوتم برم خوششون نمیاد ولی خونه خواهرشوهرم کلا دوبار رفتم تووی این ی سال نامزدی اونجا با پررویی اولین بار گذاشت من بشورم ظرفا دومین بارم همینطور انگار نه انگار پاگشا رفتم اونجا 

ولی سفره رو جمع میکنم و پهن میکنم 

😢😢