2777
2789
وای چقدر بد انشالله ی ازدواج خوب نصیبت بشه دوتا مورد دیگه هم دیدم خانمه ی دختره و پسر کوچیک داشت ج ...

ممنون از دعاي قشنگت عزيزم

نمي دوني چقدر افسرده شدم خيلي وقتا موقع دعا همش با گريه مي گفتم خدايا تو من. فراموش كردي😭

بله امااا باید هزار برابر شایدم بیشتر حواسشو جمع کنه اصلا حتی 1 درصدم جای خطا نداره چون اینبار یه بچ ...

درسته موافقك هم با وجود بچه و هم حرف مردم

اگه خداي نكرده دوباره ازدواج دوم منجر به طلاق بشه ميگن خودش مشكل داره نه شوهراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه همه منو منع مي كنن ميگن ازدواج مجدد زن كار اشتباهيه مخصوصا خانواده

عزیزم اگه انتخابتون درست باشه اصلاً ازدواج عیب نداره خیلی هم خوبه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آخه همه منو منع مي كنن ميگن ازدواج مجدد زن كار اشتباهيه مخصوصا خانواده

سلام عزیزم خوبی بالاخره ازدواج کردی یانه منم مثل شما هستم 20سال توی خونه شوهره نامردم بودم مدام خیانت می‌کرد خرجی بهم نمی‌داد اذیتم می‌کرد تحقیرم می‌کرد دیگه شده بود چهارساله آخره زندگی رابطه زناشویی رو ازم قطع کرده بود ازهمه چی محرومم. نهاده بود اندازه موهای سرم زجرکشیدم باهاش ودرست نشد الان دخترم بزرگه 21سالشه اما خودم ازلحاظ عاطفی واینکه خیلی تنها هستم دلم میخاد ازدواج کنم خسته شدم ازبس خودم کار کردم کرایه خونه دادم بریده وفرسوده شدم برادرام وخواهرمم انگار که مجسمه هیچ قدمی هیچ کمک مالی ای بهم نمیکنن وضعشونم خیلی خوبه انگار ندارمشون. بااین وجود بهم میگن قباحت داره بخای ازدواج مجدد کنی الان 46سالمه آخه نمیتونم تاآخره عمرم این شکلی تنها زندگی کنم خیلی دلم برای خودم میسوزه 😔