2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا زن همسایمون خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 5053 بازدید | 61 پست
تو در خونتو قفل كن بقيه كاري باهات ندارن! فرهنگ اپارتمان نشيني سر هر كي تو كارر خودشه! فقط ميتوني خا ...

منو میخوره زنه ازون سلیطه وحشیاس . نمیشه دو کلوم باهاش حرف زد .... بعدشم مگه من تو زندان نشستم ک بشینم تو خونم ؟ عاقا شاید دلم بخاد از خونم بزنم بیرون... والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت عزیزم 😔نزن

چرا معذرت ؟ من از این زنا ک امر ب معروف میکننو یا مذهبین نیستم اما واقعا قصدم دخالت تو کارشون نیس اما اذیت کردن امشب بخدا ... شما منو درک نمیکنی واسه همینه اشکالی نداره 🤗

عزیزم ساختمون ک تالار نیس ... مگه خونه ویلاییه ؟؟؟ بابا ساختمونمون جوریه یکی در واحدشو محکم ببنده بق ...

الان مثلا بخواي برا بچت تولد بگيري نزاره يا مهمون داشته باشي اعتراض كنه خوشت مياد؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
ربطش اینه ک در اونصورت آدمای درستی راه نذاده تو ساختمون . و اینکه امنیتو ب خطر میندازه . اگه صدا هوو ...

بنظرم خودتو داري توجيه ميكني براي افكاري كه داري و كاري كه ميخوايد بكنيد

حالا كاخ سفيد نيست كه بدون اطلاع قبلي نبايد كسي وارد شه! همديگرو رعايت كنيد بهتره

ياد بگيريم به حريم خصوصي هم احترام بزاريم

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
الان مثلا بخواي برا بچت تولد بگيري نزاره يا مهمون داشته باشي اعتراض كنه خوشت مياد؟

مطمعن باش من بخام جشنی چیزی بگیرم اینقددددد پر سرصدا نمیگیرم . بابا صداشون از ساختمون بیرون میرف . بخدا من فک کردم تو کوچه عروسیه . هی میگفتم مگه دیگه کسیم پیدا میشه تو خونه ویلایی عروسی بگیره 

بعد اینکه از اهالی ساختمون اجازه نگرفته بودن

منو میخوره زنه ازون سلیطه وحشیاس . نمیشه دو کلوم باهاش حرف زد .... بعدشم مگه من تو زندان نشستم ک بشی ...

مطمئن باش سر راه كسي تو رو نميخوره! دنبال دخالتي الكي نيا حرف درست كن

همه هم اينجا بهت گفتن دخالتتون بيجاس باز داري توحيه ميكني عزيز من

ريپلاي نكن ديگه خودت ته دلت ميدوني قضيه چيه

چرا معذرت ؟ من از این زنا ک امر ب معروف میکننو یا مذهبین نیستم اما واقعا قصدم دخالت تو کارشون نیس ام ...

همسايه ما يه مدت تقريبا هر شب تا ٥ صبح مهمون داشتن هي بچه هاشونم ميدوييدن

ما خواب بوديم گاهي از صداشون بيدار ميشدم ديگه خوابم نميبرد ولي يبار حرف نزدم بهشون 

بازم بگيرن نميزنم

همسايه ام بايد كنار بيام ديگه

مطمعن باش من بخام جشنی چیزی بگیرم اینقددددد پر سرصدا نمیگیرم . بابا صداشون از ساختمون بیرون میرف . ب ...

وا مهموني اجازه ميخواد؟؟؟؟ تا زمانيكه تو خونه خودشونن به خودشون مربوطه مگه بخوان پاكينگو در اختيار بگيرن!! كاخ سفيده مگه؟

بنظرم خودتو داري توجيه ميكني براي افكاري كه داري و كاري كه ميخوايد بكنيد حالا كاخ سفيد نيست كه بدون ...

عزیزم شما انگار در جریان فرهنگ آپارتمان نشینی نیستیا .... هرکی میخاد جشنو اینا بگیره میاد همسایه بالاییو پایینیو روبروییو اجازه مبگیره میگه بعد هم تا ۱۲ ۱۲و نیم هم صدا آهنگ‌و باید خیلی کم کنن در حد خودشون اما اینا هیچیو رعایت نمیکنن خودشونم ازووووووون حساس مضخرفان واسه همینه شلخ دراوردم

وا مهموني اجازه ميخواد؟؟؟؟ تا زمانيكه تو خونه خودشونن به خودشون مربوطه مگه بخوان پاكينگو در اختيار ب ...

بله اجازه میخاد شما ک معلومه تاحالا آپارتمان نبوذی پس دیگه نظر نده 

همسايه ما يه مدت تقريبا هر شب تا ٥ صبح مهمون داشتن هي بچه هاشونم ميدوييدن ما خواب بوديم گاهي از صدا ...

اینا ی چیزی تو مایه های عروسی بود آهنگشون تو کوچه میومد . راه پله دوپ دوپ آهنگ بود یهو زنو مرد هووووو میکردن .... دویدن دو تا بچه نیس ک بقول شما بزنم ب بیخیالی . 

تو در خونتو قفل كن بقيه كاري باهات ندارن! فرهنگ اپارتمان نشيني سر هر كي تو كارر خودشه! فقط ميتوني خا ...

اگه اون زن هرزه باشه حق نداره تو ساختمون زندگی کنه یهنی چی هرچی سرش تو زندگی خودش باشه شما خودت الان داری همه رو امر نهی میکنی به همه دستور میدی بعد میگی هرکی باید سرش تو زندگی خودش باشه؟ بعدشم شوهر اون آقا باید در جریان قرار بگیره بالاخره همسرشه اگه زنه خیانت کنه همسرش باید خبر دار باشه اصلا چه معنی میده یه زن هرزه تو یه مجتمع آپارتمانی زندگی کنه شما هم ازش دفاع کنی 

وا مهموني اجازه ميخواد؟؟؟؟ تا زمانيكه تو خونه خودشونن به خودشون مربوطه مگه بخوان پاكينگو در اختيار ب ...

شما فکر کنم خودت هم لنگه همون خانومی که اینجوری داری طرفداری میکنی اصلا هیچ کسی حق نداره تن خونه آپارتمانی سر صدا کنه آرامش رو از همسایه سلب کنه 

مطمعن باش من بخام جشنی چیزی بگیرم اینقددددد پر سرصدا نمیگیرم . بابا صداشون از ساختمون بیرون میرف . ب ...

ولش کن باهاش بحث نکن ازش معلومه از اون زنای خیانتکار و هرزه هست واس همین داره از زنه اینجوری طرفداری میکنه ارزش نداره ذاتش خرابه