2777
2789

عقدیم...خیلی به کارش اهمیت میده بعدشم میگه برای راحتیمونه باید تلاش کنم...کم سر میزنه...وقتی هم میاد باید شامش آماده باشه هم اینکه به قول خودش بدنش بو نده چون خیلی گرماییه زیاد عرق میکنه در حالی که بارها گفتم مشکلی نداره برام یا مثلاً میگم نهایتش خونه ما میای حموم میگه ن...چند بار پیش اومده بیکار بوده ازم پرسیده غذا چی دارین گفتم فلان غذا میگه آها پس هیچی نمیام چون غذارو دوست نداشته...یه وقتایی هم شام نداشته باشیم مثلاً نون پنیر باشه میگه وای نمیتونم خیلی گرسنمه... میگم صبر کن فلان چیزو درست میکنم میگه ن اونم با معدم سازگار نیست...از طرفی یه جوووور قربون صدقه میره و میگه تو بهترین منی و عاشقتم و دلم برات یه ذره شده نمیدونم باور کنم یا ن!!!...باورتون میشه یه وقتایی اشک تو چشاش جمع میشه میگه تو آرزویی بودی که بهش رسیدم... مامانم میگه دیر به دیر میاد اینا هم میگه پس فیلمشه😔😔...ینی واقعا فیلمشه؟!! کم سر زدنش بدترین چیزیه که رو مخمه...اینم بگم وقت بیکاریاش منو سفر میبره و واقعا تمام تلاششو میکنه که بهم خوش بگذره...ولی دیر به دیر میبرتم بیرون یا میاد پیشم... باورم نمیشه اینقدرررر سرش شلوغ باشه از طرفی حدس میزنم چون کم میرم خونشون مادرش چیزی بهش میگه...خیلی فکرم مشغوله...از وقتی مامانم گفته فیلمشه میگم دیگه حرفای عاشقونشو باور نکنم😔😔

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

چرا کم‌ میری؟؟؟ واقعا همه چی به مادرت میگی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم یعنی چن وقت یه بار؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مادرتون چقد کم سیاستن!!😓

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شوهرت شكموئه😁

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔