2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی بی احترامی و بی مهری دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 43 پست
شما با قبول نکردن پیشنهاد، شخصیت خودت رو حفظ کردی اگه بخوای مثل اون باشی که شما هم ب قول خودت میشی ...

دختر 3 ساله دارم خیلی اذیتم میکنه اصلا دوستم نداشته چون خودم باهاشرازدواج کردم روی برگشتن و جدایی هم ندارم خانوادمم سرزنشم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدما با هم فرق دارن. تو شرایط خاص لیاقتشون رو نشون میدن.  به نظر من با خیانت طرف مقابل آسیبی نمیبینه.  در اصل اون شخص که خیانت میکنه اصلی ترین ضربه  رو به خودش میزنه.   وسوسه ممکنه خیلی هارو گرفتار کنه.   خدایا مارو از شر وسوسه های شیطان دور کن.  عزیزم معوذتین بخون    منم هروقت یادم میفته میخونم. منم از شوهرم بی مهری و بی احترامی دیدم واقعا درکت میکنم😔 ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد❤️

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
چی بگم خیلی اذیتم میکنه خیانت نمیکنم اما تصمیم دارم به شک بندازمش حرصشو در بیارم

ارزش خودت و نیار پایین، سالم زندگی کردن بزرگترین لطفی که در حق خودت میکنی 

با به شک انداختن همسرت نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه بهش اجازه میدی بدتر رفتار کنه

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
چی بگم خیلی اذیتم میکنه خیانت نمیکنم اما تصمیم دارم به شک بندازمش حرصشو در بیارم

خیلی سواله واسم که بجای ارتیست بازی چرا جدا نمیشی ؟؟؟؟

نمیدونی اتیشی که میخوای بپا کنی دامن خودتم میگیره 

داری تو یک کشوری زندگی میکنی ۹۰ در صد حق به مرد میدن 

هیچکاری نمیتونی بکنی فوقش ابروتو میبره طلاقت میده 

میتونی دوباره ازدواج کنی ؟

درست اسمم چنگیزه 😐 ولی خااانممممم😍😘😘😘
خیلی سواله واسم که بجای ارتیست بازی چرا جدا نمیشی ؟؟؟؟ نمیدونی اتیشی که میخوای بپا کنی دامن خودتم م ...

من نمیخوام بهش خیانت کنم گفتم مثل خودش میخوام لجشو در بیارم

دختر 3 ساله دارم خیلی اذیتم میکنه اصلا دوستم نداشته چون خودم باهاشرازدواج کردم روی برگشتن و جدایی هم ...

سرزنش ها بالاخره تموم میشن عزیزم

بنظرم خانواده ت چند سال بعد متوجه بشن اینقدر سختی میکشیدی و تا خیانت هم رفتی ولی ب اونا چیزی نگفتی بیشتر ناراحت بشن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
چیکار کنم خسته شدم خیلی اذیتم میکنه با رفتارهاش

من فکر میکنم هر زنی اینقدر قدرتمند هست که بتونه مرد زندگیشو بهتر کنه، در مورد مشکلاتی که دارین مطالعه کن و راه حل مناسب و پیدا کن و یا مشاوره بگیر و بهش زمان بده شروع تغییر سه الی چهار ماه طول میکشه حداقل به خودت یکسال زمان بده و تصمیم بگیر اوضاع زندگیتو بهتر کنی و واقعأ با صبر و آرامش بدون اینکه نا امید بشی تلاش کن اگر نشد و شرایطش و داری جدا شو ( البته این آخرین راه حله) و تو این مدت سهم خطای خودت را هم بشناس و بپذیر وقتی خودت تغییر کنی همسرت هم مطمئنأ تغییر میکنه

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱