2777
2789
عنوان

مثبتم یا منفی😥

119 بازدید | 9 پست

خانما من هفته بعد میخام برم آزماش ازدواج .امروز دندون درد گرفتتم خیلی شدید مجبور شدم یه قرص همه کاره(استامینوفن و کدیین اینا) بندازم تا کی آزمایشم مثبته؟؟😤هفته بعد دوشنبه اینا میخام بخرم اثر این قرصا تا کیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا ۴۸ ساعت بعد معلوم میشه .

ابکی زیاد بخور تا با ادرار دفع بشه .

طرف تریا ک شیشه رو سه روز مصرف نمیکنه نشون نمیده . 

خیالت راحت . 

تا هفته ی دیگه اثری نداره 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
ازماسش خون میگیرن دیگ .اگ قرص بندازی یا مواد مخدر مصرف کنی آزمایش اعتیادت مثبت میشه😁

واقعا با قرص استامینوفن هم🤔

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
خب پس میسی😁😁از شما

خواهش از شما گلم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
برات۸تاصلوات فرستادم برا خونه داروبچه داار 😘شدنت

قربونت برم مهربون😘😘😍خیر ببینی منم برات صلوات میفرستم

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘