2777
2789
عنوان

شوهرم همه خوراکی هامو میخوره😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3918 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهاراهش اینه نفهمه چه خوراکی هایی گرفتی بعدشم قایمشون کنی وقتی نبود بشینی همه رو بخوری 

آشغالاشم نابود کنی که اثری نمونه 

همیشه همین کارو بکن 

موفق باشی 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

احتمالا همسرت فکر میکنه این کارش بامزه اس و تو هم دوست داری ، شاید دفعه های اول وقتی این کارو میکرده بهش توجه مثبت نشون دادی مثلا خندیدی و اونم تشویق شده به ادامه ی این کار . برای قطعش بهتره که وقتی این کارها رو میکنه اصلا هیچ توجهی بهش نشون ندی . اخم هم نکنی و توجه منفی نشون ندی چون خود این هم میتونه باعث بشه ادامه بده ( مثلا خوشش بیاد که لجتو درمیاره ) ممکنه یه مدت که سعی کنی توجهی اصلا نشون ندی رفتارش شدت پیدا کنه و طبیعیه ولی بعدش کم میشه .

احتمالا همسرت فکر میکنه این کارش بامزه اس و تو هم دوست داری ، شاید دفعه های اول وقتی این کارو میکرده ...

درسته ولی واقعیتش اینه با وجود اینکه کلی زورم میبره ولی انگار خودمم خوشم میاد ی بار ک چیزامو نمیخوره انگار بهم نمیچسبه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

عین بابای من!

مثلا غذا دوجور باشه بگیم این مال ماس اون مال تو،از مال ما بیشتر میخوره،ما جدیدا حساسیت نشون نمیدیم،دوتاشم مثلا میزاریم میگیم هرکدومو خواستی،عین بچها

بعدم میره سمت چیزی ک مال خودشه و مال مارو نمیخوره،توئم امتحان کن شاید جواب داد!

البته منو مامانم دو نفریم،تو ک یدونه ای از دوجور غذاتم بخور حساسیتتم بروز نده مت هرکدوم رفت که سمت سلیقه تو نمیره،مال خودتو راحت بخور.

خوراکیاتم زیاد بگیر،بابای منم خرما دوس نداره مثلا اما نصف جعبه رو تنهایی میخوره و همزمان هم میگه من اصلا دوس ندارم😂😂😂مام میگیم آره تو راس میگی!

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
ما هر کدوممونم یک پتو‌ دونفره داریم که دعوا نکنیم 😂😂😂😂

مام باید همینکارو کنیم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است