2777
2789
عنوان

خسته شدم چیکارکنم راه حل بگین

208 بازدید | 22 پست

(خلاصه میگم ماجرا رو) با مامانم چندروزی رفتم شهرستان خونه فامیل سریه موضوعی تلفنی باشوهرم بحثم شد درمورد خانوادمم یه چیزی گف ک خیلی اعصابم ریخت به هم .منم به مامانم گفتم اونم زنگ زد به شوهرم و گف پشت سرمون حرف نزن و....شوهرمم مقابلش به مامانم گف دخالت نکن تصمیم گیرنده منم و درمورد زنم من تصمیم میگیرم مامانمم خیلی ناراحت شد منم باشوهرم دعوام شد شدییید. الان شوهرم از صبح دوبار زنگ زده معذرت خواهی مامانم دیگه جواب نمیده میگه همچین دامادی ندارم (گذشتمون دعوامون زیاد شده باشوهرم واسه همین مامانم خوشش نمیاد ازشوهرم میگه خیلی بی ادبه) شوهرم میگه غلط کردم منظوری نداشتم ولی مامانم کوتاه نمیاد دیگه چیکارکنم 

مامانم دوس داره جدابشم ازش میگه مرد زندگی نیس منم موندم چه خاکی توسرم کنم .مامانم کینه ای هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت گفتی درست اما نباید میزاشتی زنگ بزنه چون همیشه بحث بیشتر کش پیدا میکنه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣