2777
2789

مثل لباس، پاسپورت، کارت بانکی و.... در صورتی که مطمعنیم که سر جاش بوده ولی یهو غیب میشه و دقیقا وقتی هم که شدیدا لازمش داریم گم میشه

کلا یه مدته که خیلی بد میاریم همه جوره و واقعا موندیم که چراااااا

کسی رو پیدا کن که بدونه چقدر خوش شانسه که تو رو داره😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر چیزی رو که همون لحظه نیاز دارم یهو یادم میره کجاست بعدش هم که نوش دارو پس از مرگ سهراب 😐

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

منم یک مدت اینجوری بودم موقع ظهر و مغرب بذار صدای اذان بپیچه تو خونتون تی وی رو روشن کن موقع اذان 

من همممه جهازم سرویسای دوازده تایی یازده شدن😑 شیشتایی هم پنجتا شدن

😊
منم یک مدت اینجوری بودم موقع ظهر و مغرب بذار صدای اذان بپیچه تو خونتون تی وی رو روشن کن موقع اذان&nb ...

ما مسجد چسبیده به خونمون اگه نخوایمم کلا صداش هست تو خونه

منم هر چیزی رو که همون لحظه نیاز دارم یهو یادم میره کجاست بعدش هم که نوش دارو پس از مرگ سهراب 😐

اینم تو مخه 😖

مثلا دوروز پیش خودم پاور بانکم و زدم شار ژ بعد اومدم هر چی گشتم نیست که نیست، یا صبح بابام کارت بانکشو گذاشت برم پول جابجا کنم بعد اومدم بردارم دیدم نیست😐😐😐😐