2777
2789

منم سقط مكرر دارم دكترم گفت آى وى اف ولى بخ خاطر هزينه اش نميتونم انجام بدم ميگن هزينه اش بالاست

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سقط مكرر دارم دكترم گفت آى وى اف ولى بخ خاطر هزينه اش نميتونم انجام بدم ميگن هزينه اش بالاست

من میخوام چون یه دختر دارم بعد دو سال از طریق ای وی اف جنین دو قلو پسر بزارم

♣️♣️♣️

چقدر بامزه پرسیدی😂😂😂😂

از خود شوهر فقط نیست از خودت هم هست

اول میری تحت نظرشون ماه اول بررسی میکنن و یه کم دارو میدن تا وقتی که پریود شی با پریودت زدن امپول هات شروع میشه تا تخمک هات رو زیاد کنن بعد ۱۴ سیکلت تخمک هات رو میکشنو همون موقع هم شوهرت اسپرم میده تو آزمایشگاه تخمک رو با اسپرم لقاح میدن تا جنین تشکلیل بشه بعد دو روز اگه شرایطش دو داشته باشی بهت انتقال میدن جنین ها و بقیه اش رو هم فریز میکنن

من میخوام چون یه دختر دارم بعد دو سال از طریق ای وی اف جنین دو قلو پسر بزارم

حالا شايد پسر شد نشدم خب فداى سرت دختر بشه جنسيت كه مهم نيست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

ولى تو كه پسر ميخواى جنين پسر رو بهت انتقال ميدن 

استارتر پروسه سختی و هزینه اش هم زیاد اگه بخواین با تعیین جنسیت باشه ۱۰ ملیون هم هزینه اش بیشتر من انجام دادم البته نازایی داشتم و تعیین جنسیت هم نکردم ولی سخته خداییش

بعد هم شما سالم هم. باشید فرقی نمیکنه احتمال بارداری تو هر دفعه آی وی اف ۲۵ درصد شما میخواین این همه هزینه کنید و سختی بکشید به خاطر ۲۵ درصد 

بعد فکر کردید به همین راحتی دوقلو میشه نه عزیزم اصلا اینجوری نیست

استارتر پروسه سختی و هزینه اش هم زیاد اگه بخواین با تعیین جنسیت باشه ۱۰ ملیون هم هزینه اش بیشتر من ا ...

عزیزم ینی احتمالش اینقدر کمه یا کسی از اشناها داشتین با رژیم دو قلو باردار شه اونم پسر

♣️♣️♣️
من چون تخمکام عالی کار میکنه شای هزینش کم شه یا نه فرقی نمیکنه

هیچ ربطی نداره یه تخمک که نمیکشن باید حتما تعداد تخمک هاتون رو زیاد کنن بعد ازتون تخمک کشی رو انجام بدن الان با تعیین جنسیت باید حدود ۲۰ ملیون بشه شاید هم بیشتر بعد اصلا صد درصدی وجود نداره که باردار بشی حتی اگه سالم سالم هم باشی خودت سه بار بارداریه طبیعی داشته باشی