2777
2789
عنوان

تولدم وفراموش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 83 پست

هرکس دیگه ام باشه توقع داره من خودم تولدم چند روز دیگس یه رفتارایی داره ک میگم بهونه داره میکنه ک بپیچونه😑شماام بهتره روزتولدتو خراب نکنی برید باهم بیرون یااگه نمیاد خودت یه کیک بگیر و شام درست کن وحسابی خجالتش بده😏

تولدت مبارک دوستم💜💙❤

مرسی عزیزم💋

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه تو یه پست گفتی  

به نظر میاد مشکلات مهمتر از کادوی تولد دارین ...

باهاش آشتی کن و حسابی رفیق شین بعد نرم نرمک بگو خیلی دوس دارم مثل روزای اولمون باشیم و هم به تو خوش بگذره هم من دوتا خاطره خوبم بگو و ناز و نوازش و تهش بگو دوس دارم برم پیش مشاور ازش کمک بگیرم ..اگه استقبال کرد و اومد که هیچی اگه نه اول اینجوری بگو که اون گارد نگیره بگه من چیزیم نیس تو برووو بعدم یکی دو جلسه خودت برو بعد که شوهرت دید داری کارای مثبتی برا رابطه تون میکنی احتمالا اونم همراهت میشه. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

دوست عزیز بهمون اندازه به کسی بها بدیم که برای ماارزش قائل اونک برای خانومش حتی یک تبریک ساده نمیگه تولد مفصل گرفتن براهمسرتو ازامروز حذف کنین این وظیفه مرده 

بعدش هم عکس العمل صبحش بخاطر یک رابطه یک توهین بشماهست ادم زنش و بخاطر لذت جنسی نباید بخواد وطبیعتا هم اون رابطه بیشتر مغزشو تاشب درگیر خواهد کرد تاتولد 

همچنان قهر کن اما ن افراطی هرموقع اومد سمتتون ک باید اون بیاد

حرفی ک تو دلته وانتظارتوبگو اخ تولد انتظار بزرگی نیس ک 

انشالله مشکلات همه حل بشه

منم ۳ شنبه تولدم بود همش از اول هفته منتظر سورپرایز بودم .

ولی یادش رفته بود 😐😐

منم فرداش یه عکسی گذاشتم پروفایلم یادش افتاد اومد تبریک گف . گفتم اشتباه میکنی تولدم نیس 😕😕😞😞😞

باز خوبه واسه تو گل میخره شوهر من ک همش میگه پول ندارم 😕

می‌خوام صد سال سیاه نخره دیونه می‌ره صد تومن میده به گل خوب اسگل برو یه چیزی بخر اون پول وگل که همش دوروزه زنده است بعدشم می‌ره آشغالی 

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
منم ۳ شنبه تولدم بود همش از اول هفته منتظر سورپرایز بودم . ولی یادش رفته بود 😐😐 منم فرداش یه عکس ...

گف حالا با چند ساعت تاخیر...

مهم اینه کادوتو ۲ ماه زودتر گرفتی دیگه 🙄🙄🙄

مثل همیشه با  قلدری جمعش کرد و رفت😟😟

باهاش قهرکن یکاری کن یادش بمونه سرش دادبزن🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️بزنتش

من خیلی شوخی شوخی میزنمش ولی حالیش نمیشه بازم کار خودشو میکنه

من نمیدونم چرا مثل بقیه دوستان صبور نیستم؟!

شام بپز و یه کیک بخر خجالتش بده و به خودت برس تو مغز من نمیگنجه!

بی احترامی کرد بی احترامی ببینه

برای خودت یه کیک بگیر، دوستاتو دعوت کن کافی شاپ، غذا هم درست نکن، شب که اعتراض کرد بگو روز تولدم بود دلم میخواست خوش بگذرونم

گرسنته زنگ بزنم از بیرون بیارن. بعد اگه قبول کرد یه عذای گرون سفارش بده و خودش حساب کنه!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
تولدت مبارک دوست خوبم!

مرسی مهربون

می‌خوام صد سال سیاه نخره دیونه می‌ره صد تومن میده به گل خوب اسگل برو یه چیزی بخر اون پول وگل که همش ...

مردن دیگه ازشون نباید انتظار بیشتری داشت😂

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر