2777
2789

منم دستگاه تتوم درماپن داره که نیدلینگ میکنه 2 بار برای خودم بدون کوکتل استفاده کردم بعد از قرمزی پوستم روشن شد حتما کوکتل میزدم بهتر بود 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز درمارولر و درماپن جفتشون نیدلینگ انجام میدن و خونگی هستن. خودتم میتونی تو خونه انجام بدی. درمارولر دستیه و سوزناش عوض نمیشه. درماپن برقیه و سوزناش عوض میشه قیمتاشم بالاتره برای سالنم میتونی استفاده کنی. درمارولر سایز سوزناش ثابته ولی درماپن سایزش تنظیم میشه. دوره دمان جفتشونم 5 ماهه است. ولی با درماپن زودتر نتیجه میگیری چون برقیه و با سرعت بیشتری نیدلینگ میکنه. 

یه سایت معتبر میشناسم دوست داشتی زنگ بزن مشاوره رایگان میده

سایت کیم کالا . شمارشم اینه 09120750932 - 02186081142 

زنگ بزن هر چی سوال داری بپرس . قیمتاشم خوبه مدلای مختلف داره

دوست عزیز درمارولر و درماپن جفتشون نیدلینگ انجام میدن و خونگی هستن. خودتم میتونی تو خونه انجام بدی. ...

به نظر من پول داشته باشی درماپن بهتر هستش ...

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین